Τι είναι η Varyforte;

Οι κιρσοί είναι μια ασθένεια η οποία προξενεί την εμπλοκή των φλεβών, προκαλώντας τη λέπτυνση των τοιχωμάτων των φλεβών και τον σχηματισμό φωλιάς υποδόριου ανευρύσματος -όπως διαστολές(«Ευρυαγγείες»). Η θεραπεία των κιρσών διεξάγεται με συντηρητικές και χειρουργικές μεθόδους. Οι χειρουργικές επεμβάσεις θεωρούνταν σχεδόν ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια μέχρι πρόσφατα. Αυτό ήταν πριν από την παραγωγή της κρέμας Varyforte.

98645663

Η κρέμα Varyforte κατά των κιρσών είναι ένα φάρμακο χωρίς ορμόνες που επιτρέπει την ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων των κιρσών και ενισχύει σημαντικά τα τοιχώματα των φλεβών μόνο σε μια εβδομάδα χωρίς χειρουργική παρέμβαση.

Ποια είναι η σύνθεση της Varyforte ;

Η κρέμα Varyforte είναι ένα μοναδικό σύνολο από οργανικές ενώσεις, η επίδραση των οποίων αποσκοπεί στην εξάλειψη των αιτίων των κιρσών. Φυσικά έλαια και βιολογικά ενεργές ουσίες, που αποτελούν μέρος της Varyforte, διεγείρουν την εκροή του αίματος από « ευρυαγγείες », και βάση αυτού διευκολύνει το έργο των φλεβών και μειώνει σημαντικά την τραχύτητα του δέρματος.

Χάρη στην καινοτόμο φόρμουλά της, η Varyforte απελευθερώνει γρήγορα την τοπική φλεγμονή, το πρήξιμο και επίσης μειώνει τον πόνο και το αίσθημα βάρους στα πόδια το οποίο είναι χαρακτηριστικό των κιρσών.

Η σύνθεση της Varyforte

Ελαιόλαδο

Αυτό το συστατικό είναι γνωστό για την ευεργετική επίδρασή του στην ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, το ελαιόλαδο είναι αναντικατάστατο στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος που πάσχει επίσης από το σχηματισμό «ευρυαγγειών».

Πρόπολη

Η πρόπολη βελτιώνει την αγγειακή δομή, έτσι ώστε η ένταση των συμπτωμάτων των κιρσών να μειώνεται.

Αιθέριο έλαιο κέδρου

Το αιθέριο έλαιο κέδρου έχει μια τονωτική επίδραση στις φλέβες: αυξάνει την σπαργή και την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό επιτρέπει να αποφευχθεί η συμφόρηση του αίματος στις «ευρυαγγείες» και να σταματήσει τις δυσάρεστες συνέπειες των κιρσών.

Εκχύλισμα αγριοκαστανιάς

Ένα εκχύλισμα από τα φρούτα και τα λουλούδια της αγριοκαστανιάς αραιώνει το αίμα και 7653βελτιώνει τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, έτσι ο κίνδυνος θρόμβωσης, που είναι χαρακτηριστική της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, μειώνεται.

Η κρέμα Varyforte κατά ων κιρσών είναι φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά, έτσι ώστε οι έγκυες γυναίκες και οι θηλάζουσες μητέρες να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Λόγω της ήπιας επίδρασης στις πληγείσες περιοχές, η κρέμα Varyforte δεν προκαλεί κάψιμο ή ερεθισμό του δέρματος.

Ποια είναι η επίδραση της Varyforte;

Κλινικές παρατηρήσεις από αγγειακούς χειρουργούς και φλεβολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιβεβαιώνουν την υψηλή αποτελεσματικότητα της κρέμας Varyforte στα θέματα της θεραπείας των κιρσών σε διάφορα στάδια. Η θεραπεία παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από την ηλικία των ασθενών και τη σοβαρότητα των «ευρυαγγειών ». Πολυάριθμα σχόλια από γυναίκες που χρησιμοποίησαν τη κρέμα Varyforte κατά τη διάρκεια μιας μόλις εβδομάδας το αποδεικνύουν.

e305a97aff2646381b3b01161de2fc4b

Η τακτική χρήση του Varyforte συμβάλλει:

  • Στην επούλωση των πληγών
  • Στην ενίσχυση των φλεβικών τοιχωμάτων
  • Στη κανονικοποίηση της ροής του αίματος
  • Στην εξάλειψη του πόνου
  • Στη μείωση του οιδήματος
  • Στη μείωση του κινδύνου θρόμβωσης του αίματος

Γιατί να δοκιμάσετε τη Varyforte;

Σε αντίθεση με άλλους τύπους αντι-κιρσωδών κρεμών, η Varyforte δεν στοχεύει στην μείωση των συμπτωμάτων της νόσου, αλλά στην εξάλειψη των υποκείμενων αιτιών της, τα αδύναμα τοιχώματα των αγγείων. Αυτή η πλαδαρότητα των αιμοφόρων αγγείων οδηγεί σε κατάρρευση των φλεβικών βαλβίδων και την κυκλοφοριακή συμφόρηση του αίματος. Η Varyforte συμβάλλει στην αύξηση του φλεβικού τόνου και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα, έτσι επιτυγχάνεται σημαντική πρόοδος στη θεραπεία των κιρσών.

Πλεονεκτήματα της Varyforte

Φυσικότητα

Όλα τα συστατικά της Varyforte είναι φυσικής προέλευσης, επομένως είναι απολύτως ασφαλής.

Καθολικότητα

Η Varyforte χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κιρσών σε γυναίκες διαφόρων ηλικιών και κοινωνικών τάξεων, συμπεριλαμβανομένων των μέλλουσων μητερών.

Αποδοτικότητα

Οι ασθενείς παρατήρησαν μια ορατή λείανση του δέρματος και μείωση της συχνότητας των επώδυνων τσουξιμάτων στα πόδια σε μια εβδομάδα από τη χρήση της κρέμας Varyforte. Η Varyforte βοηθά να βελτιωθεί η κατάσταση αυτών των γυναικών που έχουν διαγνωστεί με κιρσούς του τρίτου και του τέταρτου σταδίου.

Πρακτικότητα

Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός ή συσκευές για να εφαρμόσετε την κρέμα, επομένως οι θεραπείες μπορούν να γίνουν στο σπίτι.

87645

Οικονομική ελκυστικότητα

Η θεραπευτική δράση της κρέμας Varyforte είναι συγκρίσιμη με τη χειρουργική επέμβαση, αλλά είναι πολύ φθηνότερη από οποιαδήποτε χειρουργική διαδικασία. Επιπλέον, ο ασθενής δεν χρειάζεται να δαπανήσει χρόνο και χρήμα σε μια πορεία της μετεγχειρητικής αποκατάστασης και να αλλάξει το ρυθμό της ζωής.

Σύμφωνα με αναφορές, η κρέμα Varyforte είναι επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό προληπτικό μέτρο για την ανάπτυξη των κιρσών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φλεβολόγοι συνιστούν σε όλους να έχουν ένα σωληνάριο της Varyforte στο φαρμακείο τους και να το χρησιμοποιούν ενεργά κατά τη διάρκεια της τακτικής εμφάνισης πρηξίματος ή μουδιάσματος στα πόδια.

9a70f4b3ee03dd2bca974349ddd8194d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − six =