Κρέμα Varikosette – μια αποτελεσματική θεραπεία για τους κιρσούς των κάτω άκρων (φλεβίτιδα)

Οι κιρσοί των κάτω άκρων (φλεβίτιδα) είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει μόνιμη αναπηρία. Είναι μια οδυνηρή κατάσταση που εμποδίζει τις κινήσεις και προκαλεί διάφορες επιπλοκές. Οι παθολογικές αλλαγές στην υγεία συνοδεύονται από αντιαισθητικές προεξέχουσες φλέβες και φλέβες σε σχήμα ιστού στα κάτω άκρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασθένεια αυτή πρέπει να αντιμετωπίζεται μόλις εμφανισθούν τα πρώτα της σημάδια. Επιλέξτε μια αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία. Η κρέμα Varikosette είναι ακριβώς αυτό το είδος φαρμάκου. Εξαλείφει τα συμπτώματα της νόσου, χτυπάει στη ρίζα της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέσον.

Τι είναι η κρέμα Varikosetteκαι πώς λειτουργεί;3256

Πριν αγοράσετε την κρέμα, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί και τι συμβαίνει στα αιμοφόρα αγγεία που επηρεάζονται από τη φλεβίτιδα. Τα συμπτώματα του αρχικού σταδίου της νόσου περιλαμβάνουν κουρασμένα πόδια, οίδημα και περιορισμό στις κινήσεις. Οι αιτίες αυτής της πάθησης μπορεί να είναι διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, πολύ καταπονημένα πόδια, η ηλικία των ηλικιωμένων, η ανθυγιεινή διατροφή και ο τρόπος ζωής. Οι παθολογικές αλλαγές στα αιμοφόρα αγγεία προκαλούνται από:

 • Γήρανση
 • Ευπάθεια των φλεβικών τοιχωμάτων
 • Πήξη του αίματος
 • Φραγμένα τμήματα των αιμοφόρων αγγείων

Οι παραπάνω αιτίες έχουν ως αποτέλεσμα διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, θρόμβωση, διασταλμένες φλέβες, προεξέχουσες φλέβες, αγγειακά οζίδια και άσχημα εξογκώματα στο πόδι. Στο μέλλον, αυτά τα αιμοφόρα αγγεία ενδέχεται να σπάσουν και προκαλέσουν μολύνσεις και έλκη. Μια πιο σοβαρή επιπλοκή είναι η αποκόλληση της πλάκας που φράζει τα στεφανιαία αγγεία και η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η φλεβίτιδα πρέπει να αντιμετωπίζεται εγκαίρως, ώστε οι φλέβες να παραμένουν υγιείς και ελκυστικές. Πρέπει να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που βασίζονται σε φυσικά συστατικά. Με την κρέμα Varikosette εξασφαλίζετε την ομαλή κυκλοφορία του αίματος, την αποτροπή σχηματισμού ιστού στις φλέβες και εξάλειψη των ήδη υπαρχόντων συμπτωμάτων της νόσου.

Τα πλεονεκτήματα της κρέμας Varikosette

Η κρέμα προστατεύει τα γυναικεία πόδια από τον σχηματισμό του άσχημου ιστού και τις προεξέχουσες φλέβες. Λειτουργεί απαλά και δεν προκαλεί καμία βλάβη στο δέρμα σας ή οποιεσδήποτε παρενέργειες. Η θεραπεία έχει πολλά πλεονεκτήματα που καθιστούν το προϊόν ιδιαίτερα δημοφιλές. Λαμβάνει εξαιρετικά θετικά σχόλια, τόσο από ειδικούς όσο και από πελάτες.

 • Το προϊόν έχει φυσικά συστατικά που βασίζονται σε φυτικά στοιχεία.
 • Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά αμέσως μετά τις πρώτες εφαρμογές. Εκτός αυτού, το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.varikosette greece
 • Η φλεβική ροή στα κάτω άκρα και σε ολόκληρο το σώμα ομαλοποιείται.
 • Οι έρευνες έδειξαν ότι η κρέμα επηρεάζει θετικά την αρτηριακή κυκλοφορία. Το προϊόν βοηθά πολλά άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Η τακτική χρήση της κρέμας βελτιώνει την υφή του δέρματος, κάνοντάς το σφιχτό και σφριγηλό, θεραπεύει τους ερεθισμούς, εξαλείφει τα σπυράκια και την όψη πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα.

Ένας ακόμη λόγος που οι ειδικοί κρατούν θετική στάση απέναντι σε αυτό το προϊόν είναι ότι είναι συμβατό με όλες τις άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της φλεβίτιδας.

Τι συστατικά περιέχει η κρέμα;

Το γεγονός ότι πρόκειται για φυσική θεραπεία είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτής της κρέμας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, χωρίς περιορισμούς.

 • Το φλαβονοειδές (τροξερουτίνη) αποκαθιστά τα τοιχώματα των φλεβών. Αυτή η ουσία αναπλάθει τους ιστούς των αιμοφόρων αγγείων και του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο και μειώνει τις φλεγμονές.
 • Το σύμπλοκο από εκχυλίσματα αμαμελίδας και τζίνγκο μπιλόμπα αυξάνει την αντίσταση του σώματος στην διεύρυνση των φλεβών.
 • Το εκχύλισμα από σπόρους αγριοκαστανιάς αναζωογονεί τους κατεστραμμένους ιστούς όπου υπάρχουν μώλωπες στο δέρμα, ανακουφίζει από την ένταση στα πόδια και ενισχύει τη δράση άλλων θεραπευτικών φαρμάκων.
 • Το ηλιέλαιο, το καλαμποκέλαιο, η μενθόλη και η ουρία μαλακώνουν, θρέφουν και αναζωογονούν τα πόδια.

Όλα τα συστατικά αλληλεπιδρούν και διαπερνούν το δέρμα σε βάθος, ανακουφίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό βοηθάει στη χαλάρωση των ποδιών μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα.

Πώς χρησιμοποιείται η κρέμα Varikosette;

Για τη χρήση της κρέμας χρειάζονται κάποιοι απλοί χειρισμοί. Απλώστε ένα λεπτό αλλά επαρκές στρώμα κρέμας επάνω στα προβληματικά σημεία. Κάντε απαλό μασάζ στα πόδια σας. Πλύνετε τα πόδια σας και στεγνώστε τα με μια πετσέτα. Εάν η διαδικασία γίνει πριν από την ώρα του ύπνου, περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα.314255

Αν νιώθετε έντονους πόνους, χρησιμοποιείτε την κρέμα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα. Η Varikosette λειτουργεί ως παυσίπονο. Μπορείτε να κάνετε θεραπεία για τους «ιστούς της αράχνης» για ένα μήνα, κάτι το οποίο αποτελεί το ιδανικό πλαίσιο θεραπείας με αυτό το φάρμακο. Επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από μια μικρή παύση για να εξαλείψετε εντελώς όλες τις ατέλειες που προκάλεσε η φλεβίτιδα.

Η κρέμα είναι διαθέσιμη στις αγορές πολλών χωρών, όπου η μάρκα Varikosette αρχίζει και γίνεται όλο και πιο γνωστή. Τώρα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ελλάδα.

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =