VaricoFix Gel – αποτελεσματική θεραπεία των κιρσών

Αυτή η κρέμα-τζελ είναι ένα 100% φυτικό και ασφαλές εργαλείο για τη θεραπεία των κιρσών και άλλων προβλημάτων των κάτω άκρων. Η εφεύρεση του μοναδικού τζελ VaricoFix είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις των τελευταίων ετών.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης, ενώ η ανακούφιση είναι άμεση και συνεχής. Η φόρμουλα του VaricoFix περιλαμβάνει ένα μοναδικό μείγμα βιολογικών συστατικών, τα οποία εξαφανίζουν τις αιτίες των κιρσών. Συνιστάται από γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας και έχει περάσει όλους τους απαραίτητους κλινικούς και βακτηριολογικούς ελέγχους.

Στα σχόλιά τους, οι γιατροί αναφέρουν, ότι συνιστούν το τζελ VaricoFix για τη θεραπεία των κιρσών σε διάφορα στάδια της ασθένειας, και η αλήθεια είναι, ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Πολλοί ασθενείς μπόρεσαν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση μετά τη χρήση του τζελ. Βοηθά στη θεραπεία από τα πρώιμα έως και τα πιο προχωρημένα στάδια εξέλιξης των κιρσών.

Η φόρμουλα του τζελ VaricoFix 43556432

 1. Άρνικα – ένα φυτό που μεγαλώνει στους πρόποδες των Γαλλικών βουνών. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, επουλώνει τις πληγές και εξαφανίζει τις μελανιές. Προωθεί τη διαδικασία ανάπλασης και μειώνει τις φλεγμονές.
 2. Πολυγόνατο το πολυανθές – ρυθμίζει και συντηρεί τη φλεβική λειτουργία. Ενδυναμώνει τις φλέβες και τα αιμοφόρα αγγεία, παρέχοντας διπλή προστασία. Μειώνει τα συμπτώματα του «ανάγλυφου δέρματος» και βελτιώνει τη λειτουργία του φλεβικού συστήματος.
 3. Εκχύλισμα κυπαρισσιού – συντηρεί και αποκαθιστά την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και των φλεβών.
 4. Γκότου Κόλα – ένα ισχυρό ενισχυτικό για την αποκατάσταση των συνδετικών ιστών, το οποίο συντηρεί τα αιμοφόρα αγγεία και θεραπεύει τις πάσχουσες φλέβες.
 5. Ρούσκος – αποκαθιστά τα τοιχώματα των πασχόντων αιμοφόρων αγγείων και σταματά τις παθολογικές διαδικασίες. Μειώνει το αίσθημα βάρους στα πόδια και τον έντονο πόνο, και διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
 6. Ηπαρίνη – μια από τις αποτελεσματικότερες αντιθρομβωτικές ουσίες. Αποκαθιστά τα αιμοφόρα αγγεία σε κυτταρικό επίπεδο, εξαφανίζει το πρήξιμο στις φλέβες και στο δέρμα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τις βαλβίδες των φλεβών. Ο πόνος, οι κράμπες, το πρήξιμο και οι μελανιές μειώνονται.

Όλα τα συστατικά του VaricoFix εγγυώνται την αποτελεσματική θεραπεία των κιρσών και την πρόληψη κατά της εμφάνισής τους. Έχει ευχάριστη, δροσιστική και αναζωογονητική δράση.

Οι ιδιότητες του VaricoFix54644555

 • Μειώνει την πίεση του αίματος στις φλέβες
 • Αναπλάθει ραγδαία τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων
 • Βελτιώνει την ανθεκτικότητα των φλεβών
 • Προλαμβάνει τη θρόμβωση των φλεβών
 • Εξαφανίζει τα οιδήματα
 • Μειώνει την ευαισθησία των αγγείων και την τάση τους προς βλάβη
 • Εξαφανίζει τους κιρσούς και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους
 • Εξαφανίζει τα συμπτώματα της τοπικής φλεγμονής
 • Βελτιώνει τις φλεβικές βαλβίδες
 • Αυξάνει την τόνωση των αγγείων

Όπως φαίνεται από τις παραπάνω ιδιότητες του τζελ, εξαφανίζει όλες τις αιτίες και τα συμπτώματα των κιρσών. Οι κιρσοί αποτελούν μια σοβαρή πάθηση και γι’ αυτό όσο νωρίτερα αρχίσει η θεραπεία, τόσο περισσότερες επιπλοκές μπορούν να αποφευχθούν. Χάρη στο VaricoFix, μπορείτε να αποτρέψετε οποιαδήποτε επιπλοκή, τις χειρουργικές επεμβάσεις και τις ακριβές θεραπείες, χωρίς πόνο και χωρίς ρίσκο για την υγεία. Είναι αποτελεσματικό για τη θεραπεία οποιουδήποτε φλεβικού προβλήματος, ακόμα και για τα τροφικά έλκη. Εξαφανίζει τα υποκείμενα συμπτώματα, καθώς και τη δυσφορία που προκαλούν, όπως κρύα χέρια και πόδια, κόπωση και βάρος. Αντίθετα, προσφέρει

 • Κληρονομική προδιάθεση από γονείς ή άλλους συγγενείς
 • Καθιστική ζωή και καθιστική εργασία μπορούν να προκαλέσουν τη θρόμβωση του αίματος στα αγγεία. Ή το αντίθετο: η σκληρή δουλειά, τα βάρη και η συνεχής ορθοστασία χωρίς ξεκούραση και χαλάρωση των ποδιών.
 • Η χρήση στενών ρούχων και παπουτσιών, ειδικά τακουνιών και παπουτσιών με μυτερή μύτη. Ως αποτέλεσμα της κακής κυκλοφορίας του αίματος, το αίμα συγκεντρώνεται σε ένα σημείο.
 • Μεγάλα βάρη στο γυμναστήριο
 • Δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες
 • Χρήση ορμονικών φαρμάκων, αντισυλληπτικών και αντιβιοτικών για γρίπη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες και διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος.
 • Η κακή συνήθεια του συνεχούς καθίσματος με τα πόδια σταυρωμένα οδηγεί σε κακή κυκλοφορία και προκαλεί επιπλοκές.
 • Επιπλοκές της εγκεφαλικής ροής του αίματος και μείωση της πίεσης του αίματος.
 • Βαριά εργασία, εγκυμοσύνη.

Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μια αποτελεσματική θεραπεία μόλις παρατηρήσετε τα πρώτα συμπτώματα των κιρσών, ώστε να αποκαταστήσετε τα αγγεία των ποδιών και να εμποδίσετε την εξέλιξη της πάθησης. Τα πρώτα συμπτώματα είναι η κόπωση των ποδιών, η φαγούρα και ο καύσος, το πρήξιμο, το μούδιασμα, οι κράμπες και το βάρος.

5435346325435

Στην περίπτωση των κιρσών, συνιστάται να εφαρμόζετε το τζελ στην επιφάνεια των ποδιών δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Το αίσθημα των κουρασμένων ποδιών είναι πολύ έντονο μετά από μια εργάσιμη μέρα, συνεπώς το τζελ VaricoFix κατά τη διάρκεια της νύχτας θα αποκαταστήσει πλήρως τη φλεβική λειτουργία και θα προσφέρει έναν ανώδυνο ύπνο, χωρίς κράμπες που επηρεάζουν πολλούς ασθενείς με κιρσούς.

Για την πρόληψη κατά των μελλοντικών επιπλοκών, εφαρμόστε μια φορά την ημέρα, πριν το βραδινό ύπνο ή το πρωί.

Σε περίπτωση κόπωσης των ποδιών, βάρους ή άλλων δυσάρεστων συμπτωμάτων, το VaricoFix μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Εφόσον το τζελ VaricoFix περιέχει 100% οργανικά συστατικά, δεν υπάρχει κίνδυνος παρενεργειών.

Για να αποφύγετε τις απομιμήσεις, προτιμήστε να παραγγείλετε και αγοράσετε το τζελ VaricoFix από έμπιστες ιστοσελίδες. Έχει πολλά θετικά σχόλια.

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − 6 =