Διορθωτής Valgus 2 in 1: Valgustep και Valgustop για αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία του Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου του ποδιού!

Ο Βλαισός Μεγάλος Δάκτυλος ή αλλιώς το κότσι είναι μια ασθένεια που προκαλείται στον άνθρωπο ως αποτέλεσμα ενός τραυματισμού ή μιας λοίμωξης των αρθρώσεων. Συχνότερα επηρεάζει τις αρθρώσεις του αγκώνα και των ώμων. Όμως οι πιο επώδυνες και δυσάρεστες περιπτώσεις αφορούν την πρώτη άρθρωση του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού. Συνήθως εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της καθυστερημένης θεραπείας ενός τραύματος και ως εκ τούτου προκαλεί παρατεταμένο οξύ πόνο στον ασθενή όταν φοράει παπούτσι.

Θεραπείες

Πριν εμφανιστούν στην αγορά τα πρώτα προϊόντα για την πρόληψη του Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου, οι ασθενείς είχαν μόνο 3 επιλογές:

  • Να μην κάνουν τίποτα και να υποφέρουν από τον πόνο για δεκαετίες
  • Να δοκιμάζουν λαϊκές θεραπείες ή φάρμακα που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα ή σε σπάνιες περιπτώσεις να λειτουργούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα απαλύνοντας τα συμπτώματα (πόνος και δυσφορία)
  • Να καταφεύγουν σε ακριβές επεμβάσεις με την ελπίδα ότι θα έρθει αποτέλεσμα με γρήγορη ανάρρωση

Καμία από αυτές τις μεθόδους δεν μπορεί να φέρει απλή και μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Σήμερα με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την τέταρτη και -σύμφωνα με τους ορθοπεδικούς- την καλύτερη λύση στο πρόβλημα της ασθένειας του βλαισού μεγάλου δακτύλου – τους φορητούς διορθωτές για τα οστά του μετατάρσιου! Αυτές οι συσκευές είναι εξαιρετικά αποδοτικές, δεν χρειάζεται να συνοδευτούν από λήψη αντιβιοτικών ή άλλου είδους επέμβαση και σπατάλη χρημάτων.  Αυτό το επαγγελματικό ορθοπεδικό σκεύασμα μπορεί να σας απαλλάξει από το κότσι μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες και όχι σε χρόνια! Αυτό επιβεβαιώνει ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ορθοπεδικών μοντέλων στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, η σειρά προϊόντων Valgus.

Γιατί το Valgus 2 in 1? 75676745

Θα παραθέσουμε επιχειρήματα σχετικά με τις βάσιμες απόψεις για την ανώτερη γερμανική ποιότητα (το ορθοπεδικό εξάρτημα πέρασε όλα τα τεστ και απέσπασε 2 πιστοποιητικά: ένα για την ποιότητα και ένα για τις διεθνείς προδιαγραφές) και δεν θα αναφερθούμε στις πάμπολλες αξιολογήσεις χρηστών. Μας ενδιαφέρει κυρίως η αποδοτικότητα του προϊόντος και όχι οι φήμες γύρω από το όνομά του που δεν είμαστε σε θέση να διασταυρώσουμε. Επομένως, ας δούμε τι ακριβώς έχει να προσφέρει το προϊόν βάσει των αποτελεσμάτων του στα τεστ αξιολόγησης:

  • Εξάλειψη όλων των συμπτωμάτων σε μία εβδομάδα: ο κατασκευαστής δικαιολογημένα υποστηρίζει ότι ο πόνος και η δυσφορία στη παθούσες περιοχή θα εξαφανιστεί σε 7 ημέρες
  • Θεραπεία σε μόλις έναν μήνα: η παραμόρφωση των οστών και τα υπόλοιπα προβλήματα θα εξαφανιστούν μέσα σε 30 ημέρες χρήσης: το έσω μέρος του ποδιού θα ευθυγραμμιστεί, το μεγάλο δάχτυλο θα φέρει λιγότερο βάρος και ακόμη και τα στενά παπούτσια δεν θα προκαλούν πλέον δυσφορία

Η θεραπεία είναι πολύ σύντομη χρονικά ακόμα και για όσους υποφέρουν δεκαετίες τώρα από την ασθένεια του Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου.6756754765

Είναι κατανοητό πως μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι μια τόσο απλή συσκευή λύνει ένα διαχρονικό πρόβλημα τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. Και αυτά τα ερωτηματικά είναι δικαιολογημένα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση η απάντηση είναι απολύτως λογική και απλή: το μυστικό της αποτελεσματικότητας του διορθωτή είναι στον μόνιμο και διαχρονικό αντίκτυπο που έχει στις αρθρώσεις. Αντίθετα με άλλα προϊόντα, το ορθοπεδικό σετ της Valgus περιλαμβάνει όχι ένα αλλά δύο διορθωτές για ημερήσια και νυχτερινή χρήση. Έτσι δεν θα περιορίζεται η κίνησή σας τη μέρα και η θεραπεία θα συνεχίζεται και τη νύχτα, την ώρα που κοιμάστε.

Ας δούμε λοιπόν πως πραγματικά λειτουργεί.

Ο διορθωτής ημέρας Valgustep

Αυτό το μοντέλο της εταιρείας Valgus είναι παρασκευασμένο από μαλακό υλικό με επαρκή βαθμό ακαμψίας ώστε να διατηρεί τη σωστή θέση των δακτύλων. Επιπλέον μπορεί να φορεθεί με κάθε υπόδημα: απλά παπούτσια που φοριούνται καθημερινά στην εργασία μας, αθλητικά παπούτσια κ.λπ. ταιριάζει με κάθε τύπο δημιουργώντας μια επαρκή κάλυψη και αναπροσαρμόζοντας την πίεση στην επιφάνεια της άρθρωσης!

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι ότι κρατά σταθερό μόνο το μεγάλο δάχτυλο. Αφήνει ελευθερία κίνησης στο πόδι ακόμα και κατά το τρέξιμο και στο τέλος της ημέρας δεν θα έχετε καμία φουσκάλα ή πληγές στο πόδι.

Υ.Γ. Τα προϊόντα που κρατούν σταθερά δύο δάχτυλα δεν βοηθούν αλλά αντίθετα μπορούν να χειροτερέψουν την κατάσταση, προκαλώντας  μετατόπιση και φλεγμονή και στην δεύτερη άρθρωση. Και αυτό ακριβώς το πρόβλημα είναι ακόμα πιο δύσκολο και χρόνιο για να αντιμετωπιστεί.

Σπιτική θεραπεία με το ValguStop Night 866545647

Το “Valgus Stop” είναι ένα ειδικό μοντέλο που αναπτύχθηκε για νυχτερινή θεραπεία. Διαθέτει μια λωρίδα που «κλειδώνει» και η οποία δημιουργεί πίεση από την συσκευή στο επίμαχο σημείο. Έτσι ακόμα και στην φάση της ηρεμίας το σκεύασμα και ο επίδεσμος συνεχίζει να λειτουργεί ασκώντας πίεση. Ταυτόχρονα, το σύστημα κρατά το δάχτυλο του ποδιού στη σωστή θέση, χωρίς να προκαλεί πόνο ή δυσφορία. Έτσι θεραπεύεται η νόσος του Huckel και θεραπεύεται το κότσι.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια είναι πως όλα τα προϊόντα της Valgus κατασκευάζονται από υποαλλεργικά υλικά και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία του ανθρώπου. Επομένως μην σπαταλάτε το χρόνο σας: παραγγείλτε τους διορθωτές, χρησιμοποιήστε τους σύμφωνα με τις οδηγίες και απολαύστε τα αποτελέσματά τους μετά από 3-4 εβδομάδες!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 9 =