Με την Κρέμα UpSize για το Μπούστο, Θα Αποκτήσεις το Μπούστο των Ονείρων σου!

Η Κρέμα UpSize για το Μπούστο έχει ήδη κερδίσει πολλά θετικά σχόλια από τις γυναίκες. Πολλές κυρίες αναφέρουν ότι πέτυχαν το αποτέλεσμα που ήθελαν πολύ γρήγορα. Το στήθος τους ανορθώθηκε, το δέρμα τους έγινε πιο σφιχτό και την ίδια ώρα η αυτοπεποίθησή τους ενισχύθηκε.

Κάθε γυναίκα προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμφάνισή της. Το στήθος παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Εάν το στήθος είναι σε κατάλληλες αναλογίες με το υπόλοιπο σώμα, τότε δείχνουν σέξι. Τα ρούχα επίσης δείχνουν πιο ωραία πάνω στις γυναίκες εκείνες που έχουν ένα όμορφα σχηματισμένο μπούστο. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι γυναίκες αυτή την εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, το 60% των γυναικών δεν είναι ικανοποιημένες από το μέγεθος του στήθους τους. 9785444588

Το μικρό μέγεθος δεν αποτελεί πρόβλημα. Η εμφάνιση του στήθους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανόμενων των διαφορετικών φάσεων του γυναικείου βιολογικού κύκλου. Για παράδειγμα, συγκεκριμένες ημέρες του εμμηνορυσιακού κύκλου το στήθος είναι κάπως μεγαλύτερο. Πέραν τούτου, το στήθος μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ξεκινώντας μάλιστα από τις πρώτες ήδη μέρες. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού,  ακόμη και τα πιο μικρά στήθη μεγαλώνουν.

Το πρόβλημα, ωστόσο, δημιουργείται και πάλι όταν οι γυναίκες σταματούν τον θηλασμό. Οι μαστικοί αδένες δεν παράγουν και σε συσσωρεύουν πλέον γάλα. Ούτως ή άλλως βέβαια, οι γυναίκες αρχίζουν να φροντίζουν και πάλι τον εαυτό τους και να ελέγχουν το βάρος τους. Το στήθος κατά κύριο λόγο αποτελείται από λιπώδη ιστό, ο οποίος χαλαρώνει μετά το αδυνάτισμα. Κατά μέσο όρο όταν μια γυναίκα χάνει 4 κιλά βάρους, το στήθος της χάνει παράλληλα 15-20 γραμμάρια.

Η σύγχρονη βιομηχανία της αισθητικής προσφέρει πολλές λύσεις για οποιαδήποτε γυναίκα ενδιαφέρεται να φροντίσει την εμφάνισή της. Μεταξύ άλλων έχουμε τις επεμβάσεις εμφυτευμάτων στο στήθος, διάφορες ασκήσεις, φαρμακευτικές αγωγές, πόσιμα συμπληρώματα, ακόμη και παραδοσιακές συνταγές. Οι διατροφολόγοι επίσης συστήνουν μια ειδική δίαιτα βασισμένη στη σόγια ως πηγή των θηλυκών σεξουαλικών ορμονών. Στην πράξη, όμως, είναι σχεδόν αδύνατο να έχει κανείς σταθερά και ουσιαστικά αποτελέσματα με αυτές τις απλές μεθόδους. Η μόνη εξαίρεση είναι τα χειρουργικά εμφυτεύματα στο στήθος. Πρόκειται βέβαια και στη συγκεκριμένη περίπτωση για μια ακριβή διαδικασία, που μπορεί ενδεχομένως να έχει σοβαρές επιπλοκές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στήθος και Ορμόνες

Πολλά φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα είναι επικίνδυνα λόγω του γεγονότος ότι παρεμβαίνουν στη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος. Η εμφάνιση των μαστικών αδένων εξαρτάται πολύ από τον ορμονικό κύκλο. Η οποιαδήποτε παρέμβαση σε αυτόν τον κύκλο είναι ικανή να καταστρέψει  το ενδοκρινικό σύστημα. Συνεπώς, η σύνθεση των χαπιών και των κρεμών που σκοπό έχουν τη μεγέθυνση του στήθους έχει μεγάλη σημασία.

Τα οιστρογόνα είναι ορμόνες που αποτελούν την κύρια πηγή της γυναικείας θελκτικότητας. Η συγκεκριμένες ορμόνες έχουν μεγάλη σημασία για το πως δείχνει και πως αισθάνεται μια γυναίκα. Αυξάνουν την θηλυκότητα, με όλα της τα χαρακτηριστικά: γυναικείες μορφές με καμπύλες, ευγενική φύση, συναισθηματική ευαισθησία και καλή συμπεριφορά. Επιπλέον, προκαλούν διέγερση στους μηχανισμούς που σχετίζονται με την τριχοφ6585688888886υΐα, την αναζωογόνηση του δέρματος και την αποτροπή αύξησης των επιπέδων της χοληστερόλης. Η έλλειψη οιστρογόνων οδηγεί σε σημαντική υποβάθμισης της φυσικής εμφάνισης μιας γυναίκας, κάτι που περιλαμβάνει και την χαλάρωση του στήθους.

Η γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν χάπια και κρέμες όταν δεν γνωρίζουν τη σύστασή τους. Εάν το κάνουν, ενδέχεται να υπάρξουν συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων των μαστικών όγκων. Οι παρασκευαστές της κρέμας UpSize για το μπούστο εξέτασαν όλα τα παραπάνω ζητήματα και δημιούργησαν μια μοναδική λύση που εμπεριέχει τα πάντα και η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσει κανείς όλα τα ζητήματα που αφορούν το στήθος με τρόπο κατανοητό.  Ούτως ή άλλως, τα συστατικά της κρέμας είναι 100% ασφαλή και φυσικά, συνεπώς καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τη σύνθεση της κρέμας. Δεν έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις.

e305a97aff2646381b3b01161de2fc4b

Σύνθεση

Ας δούμε πιο προσεκτικά τα συστατικά της UpSize:

  1. Εκχύλισμα ρίζας Pueraria mirifica. Η Pueraria mirifica είναι ένα φυτό που μπορεί κανείς να βρει σε εξωτικές περιοχές της Ταϊλάνδης. Οι επιστήμονες που μελετούσαν το φυτό παρατήρησαν ότι όσοι άνθρωποι έμεναν στις περιοχές όπου ευδοκιμεί το φυτό δείχνουν πιο νέοι, ενώ και ο αριθμός των περιπτώσεων εμφάνισης καρκίνου είναι χαμηλότερος. Το θαυματουργό φυτό είναι γνωστό και ως “Κβάο Κρούα Κάο” στην γλώσσα της Ταϊλάνδης. Οι ντόπιοι κρατούσαν κρυφές τις ιδιότητες του θαυματουργού φυτού για πολύ καιρό. Ωστόσο, όταν οι επιστήμονες το ανακάλυψαν και άρχισαν να το μελετούν, αποδείχθηκε ότι Pueraria mirifica περιέχει χιλιάδες φορές περισσότερα οιστρογόνα απ’ ότι η σόγια. Η Pueraria mirifica είναι γνωστή στη καλλυντική βιομηχανία ως αντιγηραντικό συστατικό. Έχει παρόμοιο αποτέλεσμα στο δέρμα του στήθους. Το εκχύλισμα της ρίζας Pueraria mirifica που περιέχεται στην κρέμα UpSize συσφίγγει το δέρμα, επιταχύνει την αναγέννησή του και το ανορθώνει. Ως εκ τούτου, το στήθος μεγαλώνει φυσικά σε μέγεθος.
  2. Αιθέριο έλαιο ρόδων. Όλα τα αιθέρια έλαια έχουν ισχυρή καλλυντική δράση. Οι ιδιότητες του αιθέριου ελαίου των ρόδων είναι διπλά ευεργετικές. Το έλαιο των ρόδων αποκαθιστά την ισορροπία και ενεργοποιεί τους ενδοκρινείς αδένες. Στην κοσμετολογία, το έλαιο των ρόδων χρησιμοποιείται στην αναζωογόνηση του δέρματος. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, στον εμπλουτισμό των κυττάρων με χρήσιμες ουσίες. Με τον ίδιο τρόπο, βελτιώνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότατα του δέρματος.
  3. Η Διοξυμιροεστρόλη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της Pueraria mirifica. Η δομή της ουσίας είναι παρόμοια με εκείνη των ανθρώπινων ορμονών, όμως δεν πρόκειται για ορμόνη. Η ουσία αυτή προκαλεί την παραγωγή των οιστρογόνων. Τα οιστρογόνα, όπως προαναφέραμε, είναι πολύ βασικά όσον αφορά την ανάπτυξη του στήθους. Έχουν ευεργετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα, βελτιώνοντας την ζωτικότητα του δέρματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Διοξυμιροεστρόλη χρησιμοποιείται και για την καταπολέμηση του καρκίνου στα αρχικά του στάδια. Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που περιέχουν Διοξυμιροεστρόλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη καρκινικών όγκων και νεοπλασιών στο δέρμα.

Εφαρμογή

Η κρέμα UpSize είναι πολύ εύχρηστη και έχει υπέροχο άρωμα.

Θα πρέπει να την εφαρμόζει κανείς δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το απόγευμα. Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας στο δέρμα του στήθους και απλώστε την ομοιόμορφα με απαλές κινήσεις μασάζ από κάτω προς τα πάνω. Η διάρκεια του μασάζ θα πρέπει να είναι περίπου 10 λεπτά. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο η κρέμα θα απορροφήθει πλήρως και δεν πρόκειται να αφήσει λεκέδες στα ρούχα σας.

Το γεγονός ότι η UpSize δεν περιέχει ορμόνες, αλλά αντίθετα περιέχει συστατικά με χημική σύσταση παρόμοια με εκείνη των ανθρώπινων ορμονών, αναγνωρίζεται και αναφέρεται στις διεθνείς πιστοποιήσεις που έχουν εκδοθεί σε 14 κράτη. Στις χώρες αυτές ειδικοί μελέτησαν την κρέμα, τη δοκίμασαν και έφτασαν στο συμπέρασμα ότι είναι απόλυτα ασφαλής. Επιπρόσθετα, το εκχύλισμα Pueraria mirifica και η Διοξυμιροεστρόλη προτείνονται για την πρόληψη όγκων στους μαστούς.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την UpSize

Όπως αναφέρουν στα σχόλιά τους γυναίκες που χρησιμοποίησαν την UpSize, υπάρχουν εμφανή αποτελέσματα μετά από μία εβδομάδα ή μετά από 3-4 εβδομάδες εφαρμογής της κρέμας. Αυτό είναι αλήθεια.  Η αποτελεσματικότητα της κρέμας εξαρτάται από την αρχική κατάσταση του στήθους καθώς και από το ίδιο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ορισμένες γυναίκες επιθυμούν να συσφίξουν το δέρμα μετά την εγκυμοσύνη, ενώ άλλες επιθυμούν να μεγαλώσουν το μέγεθος. Η UpSize αποτελεί την ιδανική λύση και στις δύο περιπτώσεις.

987944545

Δυστυχώς, μετά το εκπληκτικό αυτό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας, όπως το να γίνει μητέρα, το στήθος αρχίζει να χάνει στο σχήμα του. Ο λόγος γι’ αυτή τη χαλάρωση του στήθους μετά την περίοδο του θηλασμού είναι πολύ απλός – το δέρμα χαλαρώνει. Όταν το στήθος ήταν γεμάτο γάλα για το μωρό, το δέρμα τεντωνόταν. Προκειμένου να ανακτήσει και πάλι το προηγούμενο όμορφό του σχήμα, είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η ελαστικότητα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η κρέμα UpSize. Είναι παράλληλα ασφαλής για εκείνες τις γυναίκες που δεν έχουν ακόμη γεννήσει.

Το μικρό στήθος δεν αποτελεί κατάρα. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι αυτός ο γενετικός παράγοντας δεν μπορεί να διορθωθεί. Η κατάσταση του στήθους εξαρτάται από δύο παράγοντες: το επίπεδο των οιστρογόνων και την τονικότητα του δέρματος. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα με το UpSize. Δρα με ασφάλεια, παρέχοντας τις απαραίτητες ουσίες που ενισχύουν την τονικότητα του δέρματος. Το αποτέλεσμα δεν αργεί πολύ να έρθει. Είναι μόνο ζήτημα εβδομάδων το στήθος σας να ενισχυθεί με εμφανή αποτελέσματα.

Προκειμένου να επιτύχετε μόνιμα αποτελέσματα, το πρόγραμμα θεραπείας θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά περιοδικά διαστήματα.  Ένα σωληνάριο περιέχει αρκετή ποσότητα κρέμας για πολλαπλά τέτοια προγράμματα.

9a70f4b3ee03dd2bca974349ddd8194d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + thirteen =