Περιγραφή του Tonus Fortis

To Tonus Fortis είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν που χρησιμεύει στην αύξηση της ανδρικής σεξουαλικής ικανότητας. Είναι σχεδιασμένο για όλα τα είδη των σεξουαλικών διαταραχών των ανδρών και για την ενίσχυση της γυναικείας γενετήσιας ορμής. Η δράση βασίζεται σε ειδικά επιλεγμένα εκχυλίσματα από 5 βότανα που έχουν θαυμάσια φαρμακευτικά και αποκαταστικά αποτέλεσμα. Αυτό το προϊόν έχει εισέλθει πρόσφατα στην αγορά προς πώληση, αλλά έχει ήδη πάρει πολλά θετικά σχόλια. Διατίθεται σε μορφή σιροπιού.

Ιδιότητες του Tonus Fortis:

 1. Εξαιρετική πηγή επίτασης της ανδρικής δύναμης και της γυναικείας γενετήσιας ορμής,
 2. Βελτίωση της σεξουαλικής ικανότητας και ισχυρότερη στύση,
 3. Ενίσχυση της προσοχής και της μνήμης,
 4. Θεραπεία των φλεγμονωδών νόσων (προστατίτιδα, φλεγμονή της μήτρας),
 5. Ανάπτυξη των μυών στη φυσική τους πορεία (μεγέθυνση του πέους),
 6. Εξάλειψη της καταθλιπτικής διάθεσης, νευρικότητας,
 7. Ισχυρό αντιοξειδωτικό,
 8. Μια μικρή διουρητική δράση,
 9. Δράση κατά της καούρας,
 10. Καθαρισμός αγγείων από πλάκες χοληστερόλης,
 11. Πλήρης καθαρισμός του αίματος. 54353566

Σε κριτικές του, ο σεξολόγος P. Smith αναφέρει οτι το Tonus Fortis ρυθμίζει το μεταβολισμό του σώματος με έναν τρόπο που η ορμονική ισορροπία επανέρχεται στο κανονικό. Το φάρμακο μπορεί να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης, αν θέλετε να παρατείνετε το χρόνο της σεξουαλικής επαφής, να ενισχύσετε τη σεξουαλική επιθυμία, να βελτιώσετε την ποιότητα του οργασμού.

Η αλήθεια της ζωής είναι οτι πολλοί άνθρωποι βιώνουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή, αλλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι και ικανοί να το παραδεχτούν.

Λόγοι μείωσης της σεξουαλικής δραστηριότητας:

 1. Λοιμώδεις και φλεγμονώδεις παθήσεις,
 2. Η κακή οικολογία, τα αυξημένα επίπεδα της ακτινοβολίας,
 3. Γενετικός παράγοντας,
 4. Συχνό στρες και άγχος,
 5. Η έλλειψη των απαραίτητων βιταμινών και ιχνοστοιχείων στη διατροφή,
 6. Νευρολογικές και διανοητικές διαταραχές,5454488
 7. Ανεπιτυχής ερωτική συνεύρεση στο παρελθόν.

Εφαρμογή του Tonus Fortis.

Το φάρμακο έχει δημιουργηθεί για να ζήσετε μια πλήρη ζωή, να έχετε μια εξαιρετική σεξουαλική επαφή, να δείχνετε καλά και να βελτιώσετε την υγεία σας. Το Tonus Fortis προκαλεί επίσης μεγένθυνση του πέους(+μήκος και πάχος). Δεν υπάρχουν παρενέργειες, αλλά το αποτέλεσμα είναι για πάντα.

Το προϊόν συνιστάται για τη θεραπεία της ανδρικής και γυναικείας φλεγμονής των γεννητικών οργάνων, με την παρουσία βακτηριακής μόλυνσης. Η θεραπεία έχει ευεργετική επίδραση στη σωματική αντοχή και ψυχοσύνθεση.

Το Tonus Fortis εξαλείφει:

 1. Ασθενή στύση
 2. Μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα
 3. Πρόωρη εκσπερμάτωση
 4. Αναπηρία σε συχνές σεξουαλικές πράξεις
 5. Κακής ποιότητας σπέρμα και χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων
 6. Λοιμώξεις του ουροποιογεννητικού συστήματος
 7. Υπερβολική διεγερσιμότητα

Το φάρμακο είναι αποτελεσματικό λόγω της παρουσίας των ακόλουθων στοιχείων σε αυτό:

 • Το εκχύλισμα από γάλα γαϊδουράγκαθου αυξάνει την ανδρική ικανότητα και έχει έντονες αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες,
 • Το εκχύλισμα από βαλσαμόχορτο καταπολεμά τη κατάθλιψη, αντιμετωπίζει ασθένειες του νευρικού συστήματος, παλεύει το χρόνιο στρες, βελτιώνει τη διάθεση,
 • Το εκχύλισμα από τσάι του βουνού είναι ένα καθολικό φάρμακο για τη θεραπεία πολλών ασθενειών: ασθενή ισχύ, προβλήματα αναπαραγωγής, πνευμονικό σύστημα και γαστρεντερικές παθήσεις, αναιμία, μειωμένη οπτική οξύτητα, υπέρταση. Το εκχύλισμα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, απομακρύνει τις τοξίνες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης,
 • Το εκχύλισμα γκουαρανά. Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται ευρέως από τους αρχαίους χρόνους για τη θεραπεία μιας ποικιλίας ασθενειών, καθώς και για την ενίσχυση της γενετήσιας ορμής, μειώνει την κούραση και τη νευρικότητα. Αυξάνει το μεταβολισμό των κυττάρων, καίει το περιττό λίπος. Το εκχύλισμα είναι μια μοναδική πηγή σωματικής δύναμης και ενέργειας, αντοχής, βελτίωσης του οργασμού και της στύσης,
 • Το τριβόλι/πεντάξυλο είναι ένα ισχυρό φυσικό αφροδισιακό. Αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης, της σεξουαλικής δύναμης, επηρεάζει την ανάπτυξη των μυών. Το τριβόλι απελευθερώνει το σώμα από την επιβλαβή χοληστερόλη και καθαρίζει εντελώς το αίμα, απομακρύνει τις τοξίνες.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός φαρμάκων για τη βελτίωση της ανδρικής ικανότητας στην σημερινή αγορά, αλλά δεν είναι όλα τους ασφαλή και έχουν βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Χωρίς πιστοποιητικό ποιότητας και μια σωστή κλινική δοκιμή, τα φάρμακα αυτά προκαλούν πολλές παρενέργειες και την ανάπτυξη πολλών ασθενειών.

Το Tonus Fortis έχει υποστεί κλινικές μελέτες, έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έχει πιστοποιητικό ποιότητας. Είναι κατασκευασμένο από μόνο φυσικά συστατικά εμπλουτισμένα με βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Παρουσίαση. 54885444

Διατίθεται σε μορφή σιροπιού σε φιαλίδιο των 300 mg.

Σύσταση σχετικά με την εφαρμογή.

Η ημερήσια δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 ml. Για τη θεραπεία ή την προφύλαξη, να λαμβάνεται μία ώρα πριν από το πρωινό γεύμα.

Για την ενίσχυση της δραστικότητας και μεγέθυνσης των μυών του πέους, να λαμβάνεται μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Αντενδείξεις.

Καρδιακή ανεπάρκεια, όγκοι, φλεγμονώδεις ασθένειες στην οξεία φάση, υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του Tonus Fortis με άλλα φάρμακα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 13 =