Το TOE PRO

Το να υποφέρει κανείς από Βλαισούς του Μεγάλου Δαχτύλου (κάλους) είναι κάτι δυσάρεστο και ενοχλητικό και εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, μπορεί να οδηγήσει σε μια πολυδάπανη χειρουργική επέμβαση. Στις μέρες μας, ωστόσο, δεν χρειάζεται να υποφέρετε άλλο και να φτάνετε σε τόσο ακραίες λύσεις – είναι εύκολο κανείς να αντιμετωπίσει και να προλάβει την ανάπτυξη των κάλων.

Το TOE PRO αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο αντιμετώπισης της παραμόρφωσης του ποδιού και της δυσάρεστης αίσθησης που προκαλούν οι Βλαισοί του Μεγάλου Δαχτύλου. Είτε χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των Βλαισών, είτε ως προληπτικό μέσο, το TOE PRO αποτελεί μια οικονομική και εύκολη στη χρήση λύση για την αντιμετώπιση των κάλων.

7897856856756

Πώς λειτουργεί η συσκευή TOE PRO;

 

Το TOE PRO είναι ουσιαστικά μια μικρή συσκευή φτιαγμένη από ένα είδος μαλακού ιατρικού τζελ, το οποίο μπορούμε να φοράμε στο δάχτυλό μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θήκη αυτή του μαλακού τζελ συμπληρώνει το κενό ανάμεσα στο παραμορφωμένο και στο δεύτερο δάχτυλο του ποδιού και προστατεύει τον κάλο από την επαφή του με το παπούτσι. Το TOE PRO συνεπώς αντιμετωπίζει τη δυσφορία και τον πόνο κατά τη διάρκεια του βαδίσματος. Παρότι η συσκευή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για καθημερινή χρήση, μια μακροπρόθεσμη αλλαγή της θέσης του δαχτύλου επιτυγχάνεται με πιο εξειδικευμένο ιατρικό υλικό, καθώς επίσης με τοπικές θεραπείες και πόσιμες φαρμακευτικές αγωγές.

TOE PROΠως να φορέσετε το TOE PRO

Οι οδηγίες χρήσης του TOE PRO περιγράφουν λεπτομερώς πως να φορέσετε και να συντηρήσετε τη συσκευή, καθώς επίσης και as επιπρόσθετες θεραπείες που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μαζί με τη συσκευή.

  1. Πάρτε τη συσκευή και με τα δάχτυλά σας τεντώστε ελαφρά την επιφάνεια και τοποθετήστε τον νάρθηκα στο μεγάλο δάχτυλο.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θα τοποθετηθεί σωστά ανάμεσα στο μεγάλο δάχτυλο και το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού και ότι η επιφάνεια με το τζελ καλύπτει πλήρως τον κάλο.
  3. Θα πρέπει να φορέσετε καλσόν ή κάλτσες προκειμένου να κρατήσετε τη συσκευή τοποθετημένη σωστά στο δάχτυλο και να αποτρέψετε να γλιστρήσει αυτή από την περιοχή όπου βρίσκεται ο κάλος.
  4. Τοποθετήστε το πόδι σας στο πάτωμα και στριφογυρίστε το μέχρι η συσκευή να βρεθεί σε κάποια άνετη θέση.

e305a97aff2646381b3b01161de2fc4b

Θα πρέπει να φοράτε τη συσκευή σε καθημερινή βάση, από την ώρα που θα ξυπνήσετε έως ότου πέσετε για ύπνο. Θα αισθανθείτε άνετη τη συσκευή με οποιοδήποτε είδος υποδήματος και δεν θα νιώθετε καν ότι υπάρχει κάτι στο πόδι σας. Μπορείτε να πλένετε τη συσκευή τακτικά με χλιαρό σαπουνόνερο και να χρησιμοποιείτε πούδρα ταλκ ώστε να την αρωματίζετε. Το TOE PRO θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τον ήλιο.

8768764545

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, το TOE PRO αποτελεί ένα απλό, αποτελεσματικό προϊόν, που καταφέρνει να σας κάνει να ξεπεράσετε τη δυσφορία που προκαλούν οι κάλοι. Χρησιμοποιήστε το προϊόν και ξεφορτωθείτε τον πόνο και την δυσφορία που δημιουργούν οι κάλοι!

9a70f4b3ee03dd2bca974349ddd8194d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + one =