Saciante: Η έξυπνη λύση, αντί για γυμναστήριο και εξαντλητικές δίαιτες

Η επιδείνωση της ποιότητας των τροφίμων και η περιορισμένη σωματική δραστηριότητα στις αναπτυγμένες χώρες έχουν οδηγήσει στο γεγονός, ότι η συντριπτική πλειονότητα των ατόμων μέσης ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, υποφέρουν από παχυσαρκία. Σχεδόν κάθε δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο προσπαθεί να διαχειριστεί το πρόβλημα των επιπλέον κιλών. Όμως, πολύ λίγοι είναι εξοικειωμένοι με την εξαντλητική γυμναστική και τις αυστηρές δίαιτες με συνεχή μέτρηση των θερμίδων. Ευτυχώς, η επιστήμη μας έχει προσφέρει μια εναλλακτική λύση: φυσικά προϊόντα, που δρουν ως λιποδιαλύτες.

Αυτά τα συστατικά (σε μορφή σκόνης) βελτιώνουν τη γαστρεντερική μικροχλωρίδα, σταθεροποιούν την παραγωγή των ορμονών, και ρυθμίζουν τα επίπεδα της ινσουλίνης στο αίμα (η οποία μεταφέρει γλυκόζη στα διάφορα μέρη του σώματος, περιλαμβανομένων των αποθηκών του λίπους). Χάρη σε αυτά τα συστατικά, μπορείτε να ρυθμίσετε την όρεξή σας και συνεπώς, την ποσότητα φαγητού, που καταναλώνετε. Οι λιποδιαλύτες θεωρούνται ως ένας εξαιρετικά πολύτιμος σύμμαχος στη μάχη ενάντια στα περιττά κιλά. Το «OB4 Saciante» αποτελεί ένα από αυτά τα προϊόντα, που παρασκευάζονται από την εταιρεία Ynstadiet.

Τι είναι αυτό;

lose_weight_fast_thinkstockΓια τη φόρμουλα αυτού του λιποδιαλύτη, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικά προϊόντα και ειδικά διατροφικά συστατικά. Σύμφωνα με την παρασκευάστρια εταιρεία, χάρη στον επιτυχημένο συνδυασμό των συστατικών, μπορούν να επιτευχθούν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως:

  • Μείωση του βάρους
  • Εξαφάνιση της κυτταρίτιδας
  • Επιτάχυνση του μεταβολισμού
  • Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος
  • Ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος
  • Αποτοξίνωση του οργανισμού, ιδιαίτερα της γαστρεντερικής οδού
  • Άλλα σχετικά θετικά αποτελέσματα

Κάθε κουταλιά OB4 Saciante περιέχει 12 μεταλλικά στοιχεία και αμινοξέα, πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Η μερίδα δεν μετριέται με κανονικά κουτάλια. Η συσκευασία περιέχει 30 σακουλάκια, τα οποία είναι αρκετά για ένα πρόγραμμα 10 ημερών. Περισσότερες πληροφορίες δούμε παρακάτω, στις οδηγίες χρήσης.

Η σύνθεση του προϊόντος Saciante

21031-200x226Τα 4 κύρια συστατικά του λιποδιαλυτικού προϊόντος είναι: κόμμι γκουάρ, ορός γάλακτος, κόκκινο τσάι και μηλόξυδο. Η περιγραφή αυτών των συστατικών προσφέρει μια καλύτερη κατανόηση του αποτελέσματος και των ιδιοτήτων του προϊόντος.

Το πρώτο συστατικό, το κόμμι γκουάρ, προέρχεται από τα φασόλια γκουάρ και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία, ως γαλακτωματοποιητική, σταθεροποιητική και πυκνωτική ουσία. Αλλά το OB4 χρησιμοποιεί αυτό το συστατικό για έναν άλλο λόγο – αυτός ο τύπος κόμμι πρακτικά δεν απορροφάται από το έντερο. Συνεπώς, ως πυκνωτική ουσία, το γκουάρ προκαλεί ένα αίσθημα κορεσμού στο στομάχι, αλλά την ίδια στιγμή δεν απορροφάται και απεκκρίνεται. Έτσι, το συστατικό μειώνει την όρεξη και δεν επιβαρύνει την πεπτική οδό με θερμίδες. Επιπλέον, το κόμμι γκουάρ εξολοθρεύει τη χοληστερίνη και μειώνει την ποσότητα του κορεσμένου λίπους. Πολύ συχνά, η ουσία χρησιμοποιείται στα παγωτά, στο γιαούρτι και σε άλλα τρόφιμα.

Το δεύτερο συστατικό είναι ο ορός γάλακτος – ο κοινός ορός γάλακτος και η πρωτεΐνη του ορού. Παρόλο, που αποτελεί υποπροϊόν του γάλακτος, έχει πολλά ευεργετικά στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, για τους οποίους ο ορός γάλακτος περιέχεται στο Saciante. Αρχικά, αποτελεί ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, το οποίο καθαρίζει την γαστρεντερική οδό και το σώμα γενικότερα. Επίσης, το προϊόν ενισχύει τη νεφρική λειτουργία και τη λειτουργία του ήπατος, του οργάνου, που είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση γλυκογόνου. Ο ορός γάλακτος έχει θετική επίδραση στα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν την ορμόνη του στρες. saciante-quemagrasasΌπως καταλαβαίνετε, λιγότερο άγχος, σημαίνει λιγότερο λίπος. Τέλος, το συστατικό μπορεί να μειώνει την υπερβολική όρεξη. Μαζί με το κόμμι γκουάρ, αυτή η ουσία παρέχει ένα μεγάλης διάρκειας αίσθημα κορεσμού και προλαμβάνει την υπερκατανάλωση φαγητού.

Το τρίτο συστατικό είναι το μηλόξυδο. Από την οπτική γωνία της βιολογικής χημείας των ζωντανών οργανισμών, το ξύδι είναι ένα οξύ. Τα λίπη είναι αλκαλικά. Από τη στιγμή που το οξύ εξουδετερώνει τα αλκαλικά στοιχεία και το αντίστροφο, το μηλόξυδο μπορεί να ρυθμίσει τη διαδικασία της απορρόφησης και συσσώρευσης του λίπους. Επίσης, βελτιώνει την αποδοτικότητα της πεπτικής διαδικασίας και ενισχύει το σώμα με θρεπτικά στοιχεία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ένα μείγμα μηλόξυδου και μελιού μπορεί να ικανοποιήσει την καθημερινή ανάγκη λήψης μεταλλικών στοιχείων. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται στο OB4.

Και το τελευταίο συστατικό είναι το κόκκινο τσάι. Αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αποτελεσματικό συστατικό ενάντια στην παχυσαρκία, ενώ έχει μελετηθεί ευρέως στη Γαλλία. Οι επιστήμονες έχουν βρει, ότι η κατανάλωση του τσαγιού προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτοξινωτικό αποτέλεσμα, επιταχύνει το μεταβολισμό και διαλύει το λίπος. Επίσης, προλαμβάνει την αποθήκευση νέου λίπους, μειώνοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (το οποίο χτίζει τα λιποκύτταρα). Και ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του κόκκινου τσαγιού είναι η αναζωογονητική δράση του. Αυτό σημαίνει, ότι θα σας αποτρέψει από το να νιώθετε κόπωση και εξάντληση, δεδομένου ότι αυτό το συστατικό θα σας ενεργοποιήσει ακριβώς όπως ο καφές.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των ιδιοτήτων και των θετικών αποτελεσμάτων στον οργανισμό κάνει τον λιποδιαλύτη OB4 Saciante ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Οδηγίες χρήσης

cdb3067ca41Οι οδηγίες χρήσης είναι πολύ απλές: διαλύστε το περιεχόμενο από το σακουλάκι σε 200ml ζεστό νερό και πιείτε πριν τα γεύματα, συνολικά 3 φορές την ημέρα (πριν το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό). Αποφύγετε την κατανάλωση σνακ και επιπρόσθετων γευμάτων, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας και θα μειώσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Στην αρχή, θα θέλετε να φάτε λόγω συνήθειας. Αλλά μετά από λίγο καιρό, θα παρατηρήσετε, ότι η επιθυμία για φαγητό θα μειωθεί από μόνη της.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο λιποδιαλύτης έχει περάσει με επιτυχία τους απαραίτητους κλινικούς ελέγχους και δεν έχει εμφανίσει παρενέργειες. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αποτελεσματικότητα του Saciante

y6dK6LSJ-Mk-_-o-perdi-30-kilos-en-2-mesesrapido-y-eficΔιάσημοι, άλλα και ανώνυμοι άνθρωποι, που έχουν δοκιμάσει το προϊόν, αναφέρουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα στα σχόλιά τους. Σε μερικές περιπτώσεις, τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες, έχασαν 20, 30, ακόμα και 45 κιλά. Όλα τα αποτελέσματα υποστηρίζονται από φωτογραφίες και πληροφορίες επικοινωνίας, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αμφιβολία για την αξιοπιστία τους.

Γιατί να το δοκιμάσετε

Ίσως ήδη γνωρίζετε την απάντηση. Ωστόσο, αυτό αποτελεί δικό σας και μόνο θέμα. Διαβάστε την περιγραφή, σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά και λάβετε την απόφασή σας. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και δυνατή υγεία για τα χρόνια που έρχονται!

2fec8912b15337b86cd2b2627e52d5f2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =