Γύψινος νάρθηκας για διόρθωση της μύτης Rhino Correct ως εναλλακτική λύση της ρηνοπλαστικής

Ένας στους τρεις ανθρώπους έχει διαγνωστεί με κάποιο πρόβλημα στραβής μύτης. Οι άνδρες πολλές φορές αγνοούν το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά αυτό φαίνεται να είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τις γυναίκες. Η στραβή μύτη όχι μόνο κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται απογοήτευση όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη, επηρεάζει επίσης γενικότερα την ποιότητα της ζωής τους. Μια στραβή μύτη μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που έχουν σχέση με την αναπνοή, αλλά και να επιδεινώσει παθήσεις που σχετίζονται με το νευρικό και το καρδιαγγειακό μας  σύστημα. Τι πρέπει να γίνει σε μια κατάσταση όπως αυτή; Η λύση βρέθηκε! Ο νάρθηκας Rhino Correct αποτελεί μια σύγχρονη εναλλακτική λύση της ρινοπλαστικής.

Τι είναι το Rhino Correct;

7178853Η ρινοπλαστική είναι μια διαδικασία διόρθωσης μιας σειράς προβλημάτων του ρινικού διαφράγματος. Η διαδικασία αυτή γίνεται συνήθως με πλαστική χειρουργική. Ο στόχος της ρηνοπλαστικής είναι να κάνει κάποιο άτομο να δείχνει πιο ελκυστικό, χωρίς να επιδεινώσει την καάσταση. Το ατελές σχήμα της μύτης μπορεί να αποτελεί αιτία κόμπλεξ και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι διστάζουν να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς η διαδικασία αυτή μπορεί να έχει επιπλοκές και έχει μια εξαιρετικά επίπονη περίοδο αποκατάστασης.

Για πολλά χρόνια ειδικοί στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής εργάστηκαν στη δημιουργία μιας νέας μεθόδου, η οποία θα έπρεπε να είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική. Αυτή η νέα μέθοδος επιτρέπει τη διόρθωση των ατελειών χωρίς χειρουργείο. Αυτά είναι τα  χαρακτηριστικά που κάνουν το Rhino Correct να ξεχωρίζει:

 • αφαιρεί τις κυρτώσεις στη μύτη,
 • μειώνει το μήκος,
 • ισιώνει το ρινικό διάφραγμα,
 • διορθώνει το σχήμα της μύτης,
 • διορθώνει την κορυφή της μύτης.

Πώς λειτουργεί;

BP227_4_zps13e3b430-46Ο νάρθηκας επηρεάζει τα βιολογικά σημεία εκείνα τα  οποία είναι υπεύθυνα για την δημιουργία του ιστού του ρινικού οστού. Μπορούμε να πούμε ότι ο νάρθηκας ασκεί πίεση σε συγκερκιμένες περιοχές, ενεργοποιώντας την ροή του αίματος και εξαφανίζοντας τις ατέλειες. Με τη χρήση της μεθόδου αυτής, μπορείτε να εξαφανίσετε την καμπύλη της μύτης μόνοι σας.

Η καμπύλωση εξαφανίζεται με έναν ελαφρά διαφορετικό τρόπο. Ο νάρθηκας τοποθετείται στην κατάλληλη θέση με μια ειδική μέθοδο. Το ρινικό διάφραγμα παραμένει με αξιόπιστο τρόπο στην κατάλληλη θέση. Δεν είναι αναγκαία η χρήση του Rhino Correct σε σταθερή βάση. Αρκεί να φορέσετε το άρθηκα για 8 ώρες την ημέρα. Η τακτική χρήση θα σας ανταμοίψει με καλά αποτελέσματα. Μετά από μόλις 2 μήνες, θα είστε σε θέση να δείτε τα αρχικά αποτελέσματα. Μετά από ένα λίγο μεγαλύτερο χρόνικό διάστημα, θα μπορείτε να αποκήσετε το επιθυμητό σχήμα της μύτης σας χωρίς τον οποιονδήποτε πόνο.

Είναι σημαντικό να θυμάστε να φοράτε τον νάρθηκα. Η συχνή χρήση θα φέρει τα αρχικά αποτελέσματα πιο γρήγορα. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε το προϊόν στο σπίτι σας, καθώς δεν σας εμποδίζει να κάνετε τις δουλειές σας.

Πολλοί ειδικοί θεωρούν το Rhino ως μια άξια εναλλακτική μέθοδο της ρινοπλαστικής. Όμως γιατί είναι τόσο λίγα πράγματα γνωστά για τη συγκεκριμένη μέθοδο; Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τόσες πολλές πληροφορίες καθώς η βιομηχανία της πλαστικής χειρουργικής δεν ενδιαφέρεται για την προώθηση του προϊόντος.

Τα πλεονεκτήματα του νάρθηκα:

 • όλες οι ανωμαλίες εξαφανίζονται με φυσικό τρόπο,
 • ο νάρθηκας κατασκευάζεται από ένα ποιοτικό υλικό το οποίο ονομάζεται ορθοτζέλ και το οποίο δεν προκαλεί αλλεργίες ή ερεθισμούς,
 • η όλη δομή σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την παραμικρή λεπτομέρεια,
 • ο διορθωτής αντιμετωπίζει αποτελεσματικά επίσης τις αλλαγές που προκύπτουν λόγω της ηλικίας,
 • κατά μέσο όρο, το αποτέλεσμα είναι πιο εμφανές μετά από δύο μήνες χρήσης,
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ανά πάσα στιγμή,
 • εξαφανίζει την καμπύλωση στη μύτη,
 • διορθώνει αποτελεσματιά την κορυφή της μύτης,
 • αποκαθιστά τη συμμετρία,
 • δεν προκαλεί πόνο,
 • δεν χρειάζεται να πληρώνετε για ακριβές διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής,
 • διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ποιότητα του προϊόντος,
 • δεν προκαλεί ζημιά στην υγεία σας.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε

photoΟ νάρθηκας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιαπωνία και σε όλη την Ευρώπη. Προκάλεσε αίσθηση καθώς αποδείχθηκε ότι μπορεί να διορθώσει ακόμη και σημαντικές  ανωμαλίες και κυρτώσεις της μύτης, κάνοντάς την να δείχνει όμορφη. Είναι συνεπώς λογικό μια τέτοιου είδους εναλλακτική της ρινοπλαστικής να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε μια περιουσία για να πληρώσετε το κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης, να αισθάνεστε πόνο και να περιμένετε με αγωνία και πόνο τα αποτελέσματα. Οι νέες τεχνολογίες βοηθούν σημαντικά στην αποκατάσταση των ατελειών.

Η σταθερή χρήση της συσκευής δεν δημιουργεί ζημιά, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά βιολογικά υλικά. Δεν προκαλεί κνησμό ή οποιαδήποτε άλλη δυσάρεστη αίσθηση. Το δέρμα σας αναπνέει φυσιολογικά. Ο διορθωτής μπορεί να χρησιμοποηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες.

Είναι σημαντικό να πραγματοποιείτε την αγορά του Rhino Correct αποκλειστικά και μόνο από τον επίσημο κατασκευαστή του. Η έλλειψη πληροφοριών είχε ως αποτέλεσμα την κατασκευή φθηνών και ενδχομένως επικίνδυνων αντιγράφων στην αγορά. Ανέντιμοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν φθηνά υλικά και ουσίες για τα προϊόντα τους. Αυτό τους βοηθά να ρίξουν την τιμή, όμως ταυτόχρονα προκαλούν ζημιά χωρίς να λύνουν κανένα πρόβληα. Ο αυθεντικός κατασκευαστής ενδιαφέρεται για τους πελάτες και χρησιμοποιεί αξιόπιστα υλικά κατά τη διαδικασία της παραγωγής.

Η συσκευή διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας, το οποίο επιβεβαιώνει τις θεραπευτικές και υγιεινές ιδιότητές του. Ο κατασκευαστής ενδιαφέρεται για τη φήμη του, συνεπώς είναι πλήρως υπεύθυνος για το προϊόν του. Η εταιρία έχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στην ποιότητα και τα καλά αποτελέσματα του προϊόντος της που εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων σας στην περίπτωση που αυτό δεν ανταποκριθεί τελικά στις απαιτήσεις σας.

Τι πιστεύουν οι ειδικοί γι’ αυτό;

7180909Η άποψη ενός επαγγελματία είναι σημαντική. Καθώς το Rhino Correct δεν είναι ευρέως γνωστό και δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες γι’ αυτό, μπορεί να πέσετε πάνω σε κάποιο κακής ποιότητας αντίγραφο. Ορισμένοι θεωρούν ότι ο νάρθηκας είναι περισσότερο κάποιο τρικ που έχει σχέση με το μάρκετινγκ και το οποίο είναι τελικά αναποτελεσματικό στην πραγματικότητα.

Τι πιστεύουν οι χειρουργοί γι’ αυτό; Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο νάρθηκας είναι αρκετά αποδοτικός και πως αποτελεί μια ανώδυνη μέθοδο για την διόρθωση των ατελειών της μύτης. Πρόκειται για τον πιο πρακτικό τρόπο αντιμετώπισης των ατελειών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Έχει αποδειχθεί ότι η συσκευή όχι μόνο εξαφανίζει την κύρτωση της μύτης, αλλά παράλληλα κάνει πιο εύκολη και την αναπνοή. Η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί από τα αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν σε μεγάλο αριθμό ασθενών.

Ωστόσο το Rhino Correct έχει και αντιπάλους. Αναφέρουν ότι το προϊόν είναι επιζήμιο για την υγεία, καθώς εμποδίζει την αναπνοή, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία του μυοκαρδίου στο μέλλον. Άλλοι πλαστικοί χειρουργοί θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος νάρθηκας αποτελεί το αποτέλεσμα της διαφήμισης ειδικών στον χώρο του μάρκετινγκ και πως η απόδοσή του είναι κακή –  προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή σε φανταχτερές εικόνες και σε ανύπαρκτα σχόλια.

Η χρήση του νάρθηκα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των ασθενών  στις κλινικές πλαστικής χειρουργικής. Ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοί είναι ιδιαίτερα αντίθετοι στο προϊόν. Προτείνουν στους ασθενείς να πηγαίνουν σε επαγγελματικές κλινικές και να εμπιστεύονται χειρουργούς αντί να ταλαιπωρούνται κάποιους μήνες με μια αμφίβολη διαδικασία.

Ποιον μπορούμε λοιπόν να εμπιστευτούμε σε μια κατάσταση όπως αυτή; Μετά από ανάλυση όλων των επιλογών και των σχολίων από τους γιατρούς, είναι αδύνατο να αποφύγει κάποιος το συμπέρασμα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το Rhino Correct είναι χρήσιμο και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εφόσον η περίπτωση δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή και οι ζημιές είναι ελαφρές, ο νάρθηκας μπορεί να είναι χρήσιμος. Είναι επίσης χρήσιμος στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές και πολλαπλές εντενδείξεις όσον αφορά τη ρινοπλαστική.

Τι μας λένε τα σχόλια;

Correction-of-the-NoseΤα σχόλια των ανθρώπων που υπάρχουν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι η συσκευή όχι μόνο αντιμετωπίζει τις παραμορφώσεις στην μύτη, αλλά παράλληλα δεν προκαλεί πόνο κατά τη χρήση. Το Rhino Correct βοηθά στην αντιμετώπιση των καμπυλώσεων στη μύτη, στην αντιμετώπιση άλλων παραμορφώσεων και δίνει στη μύτη σας το επιθυμητό σχήμα. Η συσκευή ενδέχεται να μην είναι αποτελεσματική στην περίπτωση σοβαρών τραυματισμών ή αυτοκινητιστικών ατυχημάτων. Ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσει μικρότερα προβλήματα.

Χάρη σε αυτή την εκπληκτική συνταγή, πολλοί άνθρωποι ξεπέρασαν τα κόμπλεξ τους και τα συναισθήματα ντροπής. Ακόμη και οι φυσικές παραμορφώσεις στη μύτη δεν αποτελούν πρόβλημα. Ανάμεσα στα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν είναι ανάγκη να υποβληθείτε σε χειρουργικές επεμβάσεις και να υποστείτε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της διαδικασίας.

Το Rhino Correct είναι μια ασφαλής για την υγεία και επαναστατική μέθοδος της ρινοπλαστικής. Πρώτα απ’ όλα συστήνεται σε άτομα που επιθυμούν να διοθώσουν τα ελλατώματα στο σχήμα της μύτης τους ανώδυνα και με χαμηλό κόστος.

2fec8912b15337b86cd2b2627e52d5f2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 11 =