Κόψτε το κάπνισμα με το RealQUIT Εύκολα κι Αποτελεσματικά

Πολλοί αναρωτιούνται για την ίδια ερώτηση – πώς θα κόψω το κάπνισμα χωρίς συνέπειες για την υγεία μου;

Ξεχάστε την παχυσαρκία, τις νευρικές εκρήξεις ή τη βαριά εξάρτηση από τη νικοτίνη. Το RealQUIT θα σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας.

Φορώντας Μαγνήτες για Κόψιμο του Καπνίσματος

Η μέθοδος αυτή ονομάζεται μαγνητικός-επιδερμικός βελονισμός κι εφευρέθηκε το 1950. Αυτή η μέθοδος είναι πατενταρισμένη και πιστοποιημένη από τις αρμόδιες αρχές. Το αποτέλεσμα συνδέεται με το γεγονός, ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός απολήξεων στο ανθρώπινο αυτί. Ενεργοποιώντας τα, μπορείτε:

 • να μειώσετε τον πόνο
 • να ηρεμήσετε τα νεύρα σας
 • να μειώσετε την ισχυρή επιθυμία για νικοτίνη

Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν μια παρόμοια τεχνική εδώ και αιώνες. Και τελικά, αυτή η μέθοδος είναι διαθέσιμη για όλους.856335656

RealQUIT: Πλεονεκτήματα

Η χρήση των μαγνητών RealQUIT έχει τα εξής οφέλη:

 • σας επιτρέπει να αποφύγετε τη λήψη φαρμάκων, που μειώνουν την επιθυμία για νικοτίνη
 • δεν προκαλεί δυσάρεστες αισθήσεις
 • οι μαγνήτες δεν περιέχουν νικοτίνη
 • χρησιμοποιούνται με μη-επεμβατικό τρόπο
 • δεν χρειάζεται να αποφεύγετε το κάπνισμα
 • οι μαγνήτες RealQUIT είναι οικονομικοί
 • ενόσω φοράτε τους μαγνήτες, δεν χρειάζεστε επιτήρηση από τους γιατρούς
 • μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή
 • οι μαγνήτες RealQUIT είναι πολύ αποτελεσματικοί

Τι είναι οι RealQUIT μαγνήτες;

Το RealQUIT είναι ένα σετ βιολογικά ενεργών μαγνητών.

Αν εφαρμόσετε τους μαγνήτες RealQUIT σε συγκεκριμένα σημεία πιεσοθεραπείας στο σώμα, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την εξάρτηση από τη νικοτίνη μια για πάντα. Το ανθρώπινο αυτί θεωρείται, ότι διαθέτει τα πιο ισχυρά σημεία πιεσοθεραπείας. Το δέρμα του αυτιού είναι το λεπτότερο, ενώ τα αιμοφόρα αγγεία είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τη σφοδρή επιθυμία για κάπνισμα.

Οι μαγνήτες RealQUIT είναι επιχρυσωμένοι με χρυσό 24 καρατίων. Δρουν ως ένας φυσικός μεσάζοντας και προστατεύουν το σώμα από τις αλλεργικές αντιδράσεις.realquit greece

Είναι εύκολο να κόψετε το κάπνισμα με το RealQUIT!

Μέθοδος Εφαρμογής

Οι μαγνήτες θα πρέπει να φοριούνται πάνω στο δέρμα του αυτιού, όχι για περισσότερο από 4 ώρες την ημέρα. Η καλύτερη ώρα είναι το βραδάκι, όταν πλέον είστε ήσυχοι από την πίεση, το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, σε κατάσταση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 7 ημέρες. Μπορείτε να καπνίζετε ακόμα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αφότου φορέσετε τους μαγνήτες για 7 ημέρες, θα εγκαταλείψετε τα τσιγάρα και θα κόψετε το κάπνισμα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο θα σας είναι.

Έως την 7η ημέρα, οι μαγνήτες RealQUIT ενεργοποιούν την παραγωγή ενδορφινών στο σώμα. Οι ενδορφίνες αποκαλούνται συχνά «ορμόνες της ευτυχίας» και αντικαθιστούν πλήρως τη νικοτίνη.

Συνεχίστε να φοράτε τους μαγνήτες RealQUIT για 3-4 ώρες τη μέρα, μέσα στον επόμενο μήνα.

Πώς θα Εφαρμόσετε τους Μαγνήτες RealQUIT

Η χρήση των μαγνητών είναι πανεύκολη. Θα χρειαστεί να πάρετε το μικρότερο μαγνήτη από τη συσκευασία και να τον τοποθετήσετε στο εσωτερικό του αυτιού. Ο μεγαλύτερος μαγνήτης θα πρέπει να τοποθετηθεί στο εξωτερικό του αυτιού. Οι μαγνήτες θα εφαρμοστούν καλά στο αυτί. Δεν θα πέσουν και δεν θα χαθούν.

RealQUIT: Αποτελέσματα Δοκιμών

Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα κατά του καπνίσματος, το RealQUIT:

 • επέδειξε 34% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
 • το 90% των ατόμων έκοψαν εντελώς το κάπνισμα

Παραγγελία του RealQUIT63423888

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, παρατηρήστε τα ακόλουθα:

 • το υλικό επικάλυψης
 • τα πιστοποιητικά ποιότητας

Η συσκευασία πρέπει να περιλαμβάνει τις οδηγίες, που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα βιολογικά ενεργά σημεία στο αυτί, όπου θα πρέπει να τοποθετηθούν οι μαγνήτες. Η έλλειψη οποιουδήποτε από αυτά τα συστατικά, όπως και η εμφάνιση κάποιας αλλεργικής αντίδρασης δείχνουν, ότι έχετε αγοράσει ένα προϊόν χαμηλής ποιότητας.

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 11 =