Έμπλαστρο ProstaPlast για την Υγεία του Άνδρα

Κάθε άνδρας χρειάζεται μια αρμονική σεξουαλική ζωή, καθώς και να έχει τον έλεγχο του σώματός του. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις, όπου η ανδρική υγεία διαταράσσεται.

Απειλείται ο καθημερινός σας τρόπος ζωής ή μήπως έχει ήδη καταρρεύσει; Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι:

 • Ξυπνάτε τη νύχτα λόγω της επίμονης ανάγκης για ούρηση
 • Νιώθετε πόνο, αίσθηση καύσου ή έχετε παρατηρήσει πρήξιμο στη βουβωνική περιοχή
 • Η έλξη προς το αντίθετο φύλο δεν οδηγεί σε άμεση σεξουαλική ετοιμότητα, όπως μέχρι πρόσφατα
 • Αδυναμία και κόπωση εμποδίζουν τη σωματική άσκηση και έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή
 • Το σεξ τελειώνει γρήγορα, ακόμα και αν δεν το θέλετε

Ίσως περιμένετε αυτά τα προβλήματα να εξαφανιστούν από μόνα τους ή απλά έχετε εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ίσως ήδη ψάχνετε για τη λύση. Πιθανότατα, έχετε δοκιμάσει διάφορα χάπια, κρέμες και ασκήσεις. Έχετε ξοδέψει χρόνο και χρήμα, αλλά όλες οι λύσεις δεν βοήθησαν ή είχαν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Πρέπει να δοκιμάσετε την επαναστατική θεραπεία ProstaPlast όσο το δυνατόν συντομότερα.  87445444

Ποιες είναι οι μοναδικές ιδιότητες του ProstaPlast;

Το φάρμακο παράγεται με τη μορφή ενός εύχρηστου έμπλαστρου και περιέχει ένα καλά ισορροπημένο σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων. Εδώ και αιώνες είναι γνωστή η δράση αυτών των φυτών, για την αποκατάσταση της ανδρικής υγείας. Όμως, η συγκεκριμένη διαδικασία επεξεργασίας των εκχυλισμάτων και η εξαιρετικά απλή μέθοδος χρήσης αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των βοτάνων κατά πολλές φορές.

Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να λαμβάνετε κάποιο άλλο φάρμακο ταυτόχρονα, γεγονός που κάνει το προϊόν ιδανικό για άνδρες με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Με τη χρήση των έμπλαστρων, είστε απόλυτα εξασφαλισμένοι ενάντια στις παρενέργειες πολλών φαρμάκων.

Η μοναδική σύνθεση του ProstaPlast εξασφαλίζει την ομαλή διαδερμική απορρόφηση των ενεργών συστατικών μέσα σε 72 ώρες. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας χάπια και να θυμάστε να τα παίρνετε συγκεκριμένη ώρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόζετε το έμπλαστρο και μετά να ασχοληθείτε ανενόχλητοι με τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενόσω το ProstaPlast δουλεύει για εσάς και την υγεία σας.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το ProstaPlast;

Κάθε συστατικό, που περιέχεται στα έμπλαστρα, εκπληρώνει το ρόλο του. Αφότου εφαρμόσετε το έμπλαστρο, θα παρατηρήσετε, ότι τα συμπτώματά σας ανακουφίζονται τη μία μέρα μετά την άλλη. Μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες, θα τα ξεχάσετε εντελώς. Τα θετικά σχόλια και κριτικές από ικανοποιημένους άνδρες επιβεβαιώνουν την υψηλή αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Το ProstaPlast δουλεύει προς πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρνα:

 • Ανακουφίζει τον πόνο στη βουβωνική περιοχή
 • Μειώνει τα συμπτώματα της προστατίτιδας
 • Μειώνει τη συχνότητα της ούρησης, ανακουφίζει από τη δυσφορία και αποκαθιστά τη λειτουργία της ούρησης
 • Βελτιώνει τη στύση
 • Προωθεί την παράταση της σεξουαλικής πράξης

57777Περίπου χίλιοι άνδρες έχουν θεραπευτεί με το ProstaPlast, αναφέροντας τακτικά τι συμβαίνει με την υγεία τους. Περισσότεροι από το 50% θεραπεύτηκαν εντελώς, ενώ όλοι οι άνδρες ανέφεραν, ότι μόλις την τρίτη εβδομάδα ένιωθαν ήδη πολύ καλύτερα. Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από τα προβλήματα, που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σας.

Πώς χρησιμοποιείται το ProstaPlast;

Για να αρχίσει να δρα το ProstaPlast, πρέπει να αφαιρέσετε την προστατευτική μεμβράνη και να κολλήσετε το έμπλαστρο σε στεγνό και καθαρό δέρμα, στην κοιλιακή περιοχή. Επιλέξτε το καταλληλότερο σημείο, κάτω από το ύψος του ομφαλού, αριστερά ή δεξιά. Αυτό είναι όλο, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο.

Μην ξεχνάτε, ότι κάθε έμπλαστρο είναι αποτελεσματικό για 72 ώρες. Η κολλώδης επιφάνεια σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το έμπλαστρο και να το ξανακολλήσετε στο δέρμα σας αρκετές φορές. Πριν να κάνετε ντους ή γενικότερα όταν το θελήσετε, απλά αφαιρέσετε το έμπλαστρο και μετά κολλήστε το ξανά στην κοιλιά σας.

Το επόμενο έμπλαστρο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μετά από ένα διάλειμμα 24 ωρών. Συνεχίστε τη θεραπεία, έως ότου είστε απολύτως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Για τους περισσότερους άνδρες, δύο ή τρεις εβδομάδες χρήσης του ProstaPlast είναι αρκετές, για να αποκτήσετε ξανά υγεία και δύναμη.

Τι περιέχει το ProstaPlast;

Το ProstaPlast είναι ένα σετ ουρολογικών εμπλάστρων. Η βάση τους είναι καλυμμένη με ένα μείγμα ενεργών συστατικών και συγκολλητικών ουσιών. Τα φυτικά εκχυλίσματα έχουν ισχυρή θεραπευτική δράση. Είναι ευρέως γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους και έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους μοναχούς του Θιβέτ. Η σύγχρονη νανοτεχνολογία καθιστά εφικτή την εκχύλιση των ωφέλιμων συστατικών των βοτάνων με τρόπο, που μπορούν να απορροφηθούν μέσω του δέρματος. Στη συνέχεια, εισχωρούν στο αίμα και βελτιώνουν την υγεία του ανδρικού ουρογεννητικού συστήματος.

Κάθε φυτό έχει τα δικά του εξαιρετικά οφέλη:

 • Η κανέλα μειώνει τη φλεγμονή και έχει ισχυρή αντισηπτική δράση. Τονώνει, αυξάνει τη ζωτικότητα, καταπολεμά την προστατίτιδα και ενισχύει τη λίμπιντο.
 • Το βότανο Corydalis ρυθμίζει τη συχνότητα της ούρησης.
 • Το πεντάνευρο (plantago) αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, παρατείνοντας και ενισχύοντας τις στύσεις.
 • Το λιγυστικό (ligusticum) εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος και βελτιώνει τη ροή του αίματος στους ιστούς. Ανακουφίζει από τους σπασμούς. Επίσης, βοηθά σε περιπτώσεις αιμορροΐδων και δυσκοιλιότητας.
 • Το βότανο Achyrantes bidentata θεωρείται φυσικό αντιβιοτικό. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τη ζωτικότητα.
 • Η βορνεόλη έχει αναισθητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

788445445

 • Ο κάρθαμος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλει στην άμεση αφομοίωση όλων των συστατικών του συμπλέγματος.

Το ProstaPlast ενσωματώνει έναν μοναδικό συνδυασμό αρχαίων μεθόδων για την επανάκτηση της ανδρικής υγείας με τη βοήθεια των βοτάνων και της σύγχρονης επιστημονικής τεχνολογίας. Μην χάνετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε αμφίβολα φάρμακα και μεθόδους. Παραγγείλτε το αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν σε μορφή εμπλάστρου. Μετά από 15-20 ημέρες χρήσης και θα νιώθετε ο κύριος του σώματός σας. Θα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά καθημερινή άνεση, ευτυχισμένη ερωτική ζωή και ζωντάνια.

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − one =