Pierre d’Argent Ελλαδα κριτικες, τιμη, παραγγελία – γιατί έφυγε η Άννα Χατζή από το τηλεοπτικό σόου «Τρόμος στο Ξενοδοχείο»;

Τι είναι η Pierre d’Argent, πώς λειτουργεί, οδηγιες χρησης, αγορα – δεν είναι απάτη

pierre d'argent απατη

Η πρώην παρουσιάστρια του σόου «Τρόμος στο Ξενοδοχείο», Άννα Χατζή, αποκάλυψε το λόγο που παραιτήθηκε και μας είπε πώς την εκβίασε η παραγωγή της εκπομπής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση της παρουσιάστριας εξαιτίας προβλημάτων με την παραγωγή. Επίσης, την κατηγόρησε για τις συχνές πτήσεις, το άγχος και τις διενέξεις με τους ιδιοκτήτες των χώρων όπου επισκέφθηκε το προσωπικό του καναλιού 5, προκειμένου να τους επιθεωρήσει. «Έχασα τα μισά μου μαλλιά, που λέει ο λόγος, από τη μια μέρα στην άλλη. Όλο το σώμα μου πονούσε, το πρόσωπό μου σακούλιασε. Μέχρι και το προσωπικό του καναλιού με κακομεταχειριζόταν, με ανάγκαζαν να γυρίζουμε το σόου ξανά και ξανά» λέει η Χατζή.

Η Χατζή εξαντλήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν του «Τρόμου στο Ξενοδοχείου», αλλά παρόλα αυτά οι παραγωγοί θεώρησαν την παραίτησή της ως καπρίτσιο. Πρώτα της πρόσφεραν αύξηση, και, μετά, την απείλησαν ότι θα κάνουν κακό στην καριέρα της.

pierre d'argent κριτικες

Σύμφωνα με την ξανθιά παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Τρόμου στο Ξενοδοχείου», η υγεία της επηρεάστηκε πολύ άσχημα επειδή οι παραγωγοί την ανάγκαζαν να διαφημίζει διάφορα απορρυπαντικά σε μέρη τα οποία δεν είχαν κριθεί κατάλληλα κατά την επιθεώρηση.

pierre d'argent ελλαδα

Οι διευθυντές και τα ανώτερα στελέχη πραγματικά εμπιστεύονταν την Άννα και άκουγαν πάντα τις συμβουλές της.

Η Άννα Χατζή δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένη με τη στάση της παραγωγής. Με ύπουλο τρόπο έβαλαν στο σόου άχρηστες μάρκες από χορηγούς και την ανάγκαζαν να λέει ψέματα μπροστά από την κάμερα…

pierre d'argent παραγγελία

Άννα Χατζή: Στην αρχή, υπήρχαν διάφορα καθαριστικά και απορρυπαντικά ποιότητας. Δεν με πείραζε, ίσα ίσα που ήμουν και ευχαριστημένη που βοηθούσα τους ανθρώπους να διορθώσουν τα προβλήματα καθαριότητας στο χώρο τους, εκεί που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στο κοινό.

Αλλά όταν τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, το πρότζεκτ μετατράπηκε σε ένα είδος διαφημιστικό καρουζέλ. Η φήμη μου σίγουρα δεν ήταν για πούλημα. Έπρεπε να το σταματήσω αυτό.

τι είναι η pierre d'argent

Αποφάσισα να βάλω τα πράγματα σε σωστό δρόμο! Pierre d’Argent καθαριστικό παράγοντα – πως χρησιμοποιείται

Επισκέφτηκα τον πολύ καλό μου φίλο, τον Γιώργο Απέργη, ιδιοκτήτη ενός μεγάλου συνεργείου καθαρισμού. Ο Γιώργος ελέγχει όλα τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοί του. Ζήτησα την επαγγελματική του γνώμη. Ποιο προϊόν θα μου σύστηνε για τέλειο καθάρισμα. Μου είπε για ένα καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων που υπήρχε στην αγορά από τις αρχές του 2018 και καθάριζε κυριολεκτικά σχεδόν κάθε επιφάνεια. Επίσης, με διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό του το χρησιμοποιούσε σχεδόν αποκλειστικά.

Φυσικά, μου είχε εξάψει την περιέργεια με αυτό το υποτιθέμενο καθαριστικό θαύμα για το οποίο μιλούσε με τόσο πάθος. Μου έδωσε το λινκ για την επιστοσελίδα του επίσημου κατασκευαστή του. Χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά, πήρα κανα δυό για να τα δοκιμάσω. Το προϊόν λέγεται Pierre d’Argent.

pierre d'argent καθαριστικό παράγοντα

Αποδείχτηκε ότι είναι ένα πραγματικά καινοτόμο καθαριστικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Καθαρίζει τα πάντα, από το μπάνιο μέχρι το αυτοκίνητο. Επιπλέον, έχει αντιμυκητιακή δράση, πράγμα πολύ σημαντικό στο καθάρισμα.

Αποφάσισα να το δοκιμάσω και να καθαρίσω το διαμέρισμά μου. Ήταν πολύ καλή στιγμή αφού είχα μόλις τελειώσει την ανακαίνισή του. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να καλέσω τον φίλο μου και να φωνάξω το συνεργείο καθαρισμού του. Αλλά μετά, αποφάσισα να το δοκιμάσω μόνη μου, ή τουλάχιστον να ξεκινήσω μόνη μου. Και ξέρετε κάτι; Ήταν τόσο εύκολο τελικά! Δεν σταμάτησα μέχρι που καθάρισα ολόκληρη την κουζίνα, κάτι που μου πήρε μόνο 20 λεπτά.

pierre d'argent σχολια

Αποφάσισα να καθαρίσω και το μπάνιο. Το Pierre d’Argent είναι πραγματικά ένα μαγικό ραβδάκι για κάθε νοικοκυρά.

pierre d'argent απατη

Έδωσα αυτό το μαγικό σφουγγάρι στον άντρα μου, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι ιδανικό για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα.

pierre d'argent κριτικες

Ενθουσιαστήκαμε και οι δύο, του πήρε μόνο 14 λεπτά να καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εγώ χρειάστηκα λιγότερο από μία ώρα για να καθαρίσω ολόκληρο το διαμέρισμα μετά την ανακαίνιση.

Γιατί, λοιπόν, έφυγα από το «Τρόμος στο Ξενοδοχείο»;

pierre d'argent αγορα

Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνετε τον λόγο! Πεπεισμένη για την αποτελεσματικότητά του, έφερα αυτό το προϊόν στο στούντιο για να πάρω την έγκριση των προϊσταμένων μου. Η ιδέα ήταν να το παρουσιάσω μετά το γύρισμα, μιας και το προϊόν είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικό.

Δυστυχώς, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να το κάνω γιατί το Pierre d’Argent δεν είχε πληρώσει για διαφήμιση. Για μένα, όμως, ήταν πολύ σημαντικό να βοηθήσω τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του καθαρίσματος. Ένιωσα ότι η κατάσταση ήταν «όλα ή τίποτα».

Ή θα σταματούσαμε να τα διαφημίζουμε όλα αυτά τα σκουπίδια (συγχωρήστε με για τα Γαλλικά μου) ή θα το έκανε κάποιος άλλος.

Έφυγα από το σόου κι αντικαταστάθηκα από άλλη παρουσιάστρια. Συνέχισαν να διαφημίζουν όλα αυτά τα άχρηστα προϊόντα.

pierre d'argent οδηγιες χρησης

Όταν συμφώνησα να δώσω αυτή τη συνέντευξη στο περιοδικό σας, πραγματικά ήθελα να γίνει γνωστή αυτή η ιστορία. Τουλάχιστον θα βοηθήσω τους απλούς ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα καθαριότητας στο σπίτι τους. Το Pierre d’Argent είναι ένα καθαριστικό προϊόν υψηλής ποιότητας που καθαρίζει κάθε είδους σκόνη και βρωμιά. Εκμεταλλευτείτε τη δική μου εμπειρία και το σπίτι σας θα είναι πάντα αστραφτερό και λαμπερό!

pierre d'argent ελλαδα

Ένα άλλο σημαντικό σημείο: το προϊόν έχει γίνει πολύ δημοφιλές, γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές απομιμήσεις. Ο Γιώργος με προειδοποίησε γι’ αυτό. Παραγγείλτε το Pierre d’Argent αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα. Πιθανότατα θα βρείτε την ίδια μάρκα στα ράφια των καταστημάτων, αλλά θα είναι απλά απομίμηση, κάτι που δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλή τύχη σε όλους στο να κρατήσετε καθαρό το σπίτι σας!

Pierre d’Argent παραγγελία, τιμη

Το λινκ για την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του Pierre d’Argent

Pierre d’Argent – σχολια, κριτικες, γνωμες

Μαρία Μηλιάδη

Άννα, μπράβο! Ευχαριστώ πολύ! Το καθάρισμα του σπιτιού μου παίρνει πλέον πολύ λιγότερη ώρα, όλα χάρη στο Pierre d’Argent!

Ήρα Βρέντζου

Κι εγώ το δοκίμασα. Δεν μπορούσα ποτέ να καθαρίσω τον απορροφητήρα της κουζίνας αλλά με το Pierre ήταν πανεύκολο! Δοκιμάστε το )

pierre d'argent γνωμες

Λουίζα

Πρέπει να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα; Δεν αγοράζω ποτέ τίποτα από το διαδίκτυο!

Μικαέλα Πανοπούλου

Αν πραγματικά θέλεις το πραγματικό Pierre d’Argent τότε η απάντηση είναι ναι. Αγόρασα το δικό μου από το κατάστημα σιδερικών και ήταν άχρηστο, μακάρι να μην το είχα αγοράσει καθόλου. Τώρα, μόλις προσφέρουν κάποια έκπτωση στην ιστοσελίδα τους, παραγγέλνω αρκετά κομμάτια μαζεμένα. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι να παραγγείλεις από το διαδίκτυο. Απλά άφησε το τηλέφωνό σου στην ιστοσελίδα και απάντησε στην κλήση που θα σου κάνουν από την εταιρεία για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία. Θα σου ζητήσουν να επιβεβαιώσεις την διεύθυνσή σου και η πληρωμή θα γίνει με την παραλαβή του προϊόντος. Βλέπεις; Κανένας λόγος ανησυχίας )

Πέτρος

Μου αρέσει. Πάντα παιδευόμουν να κάνω το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου καθαρό και όμορφο. Τώρα είναι σαν καινούργιο!

pierre d'argent πώς λειτουργεί

Μιράντα Λαγουδάκη

Ουάου, κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το αμάξι μοιάζει σαν καινούργιο. Μάλλον πρέπει να καθαρίσω και το δικό μου. Πόση ώρα σου πήρε;

Πέτρος

Τίποτα, μόνο 10-12 λεπτά. Απλά το σκούπισα με το σφουγγάρι και η βρωμιά εξαφανίστηκε. Κι εγώ ακόμα έκπληκτος είμαι )

Κατερίνα Σπύρου

Κυρίες μου, κι εγώ θέλω να αγοράσω το Pierre d’Argent, αλλά το χρειάζομαι…χτες! Έχετε καμιά ιδέα σε πόσο καιρό μπορώ να το παραλάβω;

Πέτρος

Το δικό μου το πήρα σε 4 μέρες. Ένας φίλος μου το πήρε σε 3.

Κατερίνα Σπύρου

Πρέπει να πληρώσω με κάρτα;

Πέτρος

Όχι, θα το παραλάβεις από το πιο κοντινό ταχυδρομείο. Εγώ πλήρωσα μετρητά όταν το έλαβα. Άσε το τηλέφωνό σου στην ιστοσελίδα κι ένας αντιπρόσωπος θα σε καλέσει μέσα σε 5-10 λεπτά. Μπορείς να του κάνεις ό,τι ερωτήσεις θέλεις )

Κατερίνα Σπύρου

Τους τηλεφώνησα. Η κοπέλα στο τηλέφωνο ήταν πολύ φιλική. Μου τα εξήγησε όλα με λεπτομέρειες. Αν έχετε ερωτήσεις, απλά αφήστε το τηλέφωνό σας, όπως έκανα κι εγώ. Όλοι είναι εξαιρετικά εξυπηρετικοί )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =