Pest Reject Ελλαδα κριτικες, τιμη, παραγγελία: κάθε δεύτερο κτίριο στην Ελλάδα δέχεται επίθεση από κατσαρίδες και αρουραίους

Τι είναι η Pest Reject – ηλεκτρονικός καταστολέας – πώς λειτουργεί, οδηγιες χρησης, σχολια, πως χρησιμοποιείται. Pest Reject δεν είναι απάτη

pest reject απατη

Ποντίκια, αρουραίοι, κατσαρίδες και έντομα στο σπίτι είναι ένας εφιάλτης για οποιονδήποτε ενοικιαστή. Η έρευνα που διεξήχθη το 2017 βρήκε αποδεικτικά στοιχεία ότι στην Ελλάδα κάθε δεύτερη κατοικία ή διαμέρισμα είναι επίσης το σπίτι για ποντίκια και κατσαρίδες. Αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι φέρνουν μαζί τους και φίλους τους – πλήθος εντόμων και τρωκτικών.

Αν νομίζετε ότι το σπίτι σας δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, θα έπρεπε πρώτα να διαβάσετε το άρθρο. Στατιστικά, οι πιθανότητες να σας επιτεθούν παράσιτα διπλασιάζονται αν το σπίτι σας είναι παλαιότερο των 5 ετών, υπάρχουν καταστήματα με φαγητό κοντά, οι γείτονές σας δεν βρίσκουν το καθάρισμα απαραίτητο ή ζείτε σε μια ζεστή περιοχή. Επομένως, σχεδόν κάθε οικογένεια συνυπάρχει με ποντίκια και κατσαρίδες.

pest reject κριτικες

  1. Κάτω από το χαλί
  2. Πίσω από τα έπιπλα
  3. Κάτω από το στρώμα
  4. Εσωτερικά σε κρεβάτια και καναπέδες, σε τρύπες και κενά του στρώματος
  5. Σε συστήματα εξαερισμού
  6. Κάτω από τα έπιπλα, σε κενά και ρωγμές
  7. Πίσω από τα σοβατεπιά

8-15. Πολύ συχνά οι κοριοί βρίσκονται στις πρίζες

  1. Μερικές φορές κρύβονται σε συσκευές
  2. Πίσω από τους πίνακες

11-14 Μέσα στα έπιπλα, στα ρούχα, στις πτυχώσεις

12-13 Στα πλαίσια παραθύρων, κάτω από το περβάζι

Γιατί είναι τόσο άσχημη η παρουσία παρασίτων στο σπίτι σας όταν δεν μπορείτε να τα δείτε;

Πρώτον, τα ποντίκια είναι φορείς μεγάλου αριθμού διαφορετικών ασθενειών. Μπορούν να φέρουν στο σπίτι σας κοριούς, τύφο, πανώλη, τουλαραιμία, κλπ. Επιπλέον, εάν δεν μπορείτε να τα δείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλάπτουν τα περιουσιακά σας στοιχεία. Για παράδειγμα, τα τρωκτικά τρώνε συχνά τα καλώδια, γεγονός που αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς και ζημιών.

Η κατάσταση με τις κατσαρίδες δεν είναι καλύτερη. Δεν μολύνουν μόνο τα τρόφιμα, αλλά είναι και οι φορείς του mycobacterium tuberculosis, των παθογόνων βακτηριδίων, των ωαρίων και των μικροοργανισμών που προκαλούν τηλαρυμία, διφθερίτιδα και άλλες ασθένειες. Η έκκριση των αδένων των κατσαρίδων μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Εκτός αυτού, είναι πραγματικά ακατανόητο να μαγειρεύετε στο τηγάνι όπου μια κατσαρίδα βρήκε καταφύγιο μόλις λίγες ώρες πριν.

pest reject ελλαδα

Πώς να τα πολεμήσουμε όμως; Τα καταστήματα προσφέρουν παγίδες και χημικά όπλα – δηλητήρια. Οι παγίδες είναι ένα εργαλείο του Μεσαίωνα, ενώ τα χημικά θέτουν σε κίνδυνο την ίδια μας τη ζωή. Τα δηλητήρια θα οδηγήσουν σε νεκρά έντομα και ποντίκια στο σπίτι. Ίσως δεν έχετε δει ποτέ τα ίδια τα πλάσματα, αλλά θα αισθανθείτε τη μυρωδιά τους όταν σαπίζουν, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ξεφορτωθείτε, επειδή το σώμα τους θα μπορούσε να βρίσκεται κάτω από το πάτωμα ή στον αγωγό. Αυτό δεν είναι επιλογή για ένα σύγχρονο σπίτι.

Υπάρχει όμως μια άλλη εναλλακτική λύση, η οποία δεν σκοτώνει τα παράσιτα, αλλά αντίθετα τα εκφοβίζει: Pest Reject. Πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρική συσκευή που φοβίζει τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες μέσω υπερηχητικών ακτίνων. Δρουν στο νευρικό σύστημα και τα ένστικτα του πλάσματος, αναγκάζοντάς το να εγκαταλείψει το σπίτι αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλλαγείτε από εκείνους τους ενοχλητικούς σας γείτονες μια για πάντα.

pest reject πως χρησιμοποιείται

Η συσκευή είναι ιδανική όχι μόνο για σπίτια και διαμερίσματα, αλλά και για εξοχικές κατοικίες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το συνδέσετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα: η συσκευή δεν μπορεί να τα βλάψει, αντίθετα με τις χημικές ουσίες. Η συσκευή αρχίζει να παράγει αποτελέσματα αμέσως μετά την ενεργοποίησή της, επομένως δεν χρειάζεται να περιμένετε εβδομάδες.

Κατά την αγορά, να δίνετε πάντα προσοχή στο κατάστημα. Παραγγείλετε το παρασιτικό απωθητικό μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή της εταιρείας. Μόνο στην περίπτωση αυτή η συσκευή είναι εγγυημένη, ότι είναι εξοπλισμένη με συσκευή υπερήχων, έτσι ώστε όλοι οι ανεπιθύμητοι οικιακοί επισκέπτες να εξαφανιστούν για πάντα.

Pest Reject παραγγελία, τιμη, αγορα

Pest Reject για καταπολεμησης παράσιτα – αποτελεσματα, γνωμες, κριτικες

Άννα Χαραλάμπους

Είμαι συγκλονισμένη, νόμιζα ότι δεν υπάρχουν ποντίκια στα σύγχρονα διαμερίσματα, μόνο στα χωριά !!

Έλενα Χριστοδουλάκη

Δυστυχώς, τα ποντίκια και οι κατσαρίδες στην πόλη δεν είναι σπάνιο πράγμα. Φέρνουν δυσοσμία και ασθένειες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα αντιμετωπίσετε χωρίς καθυστέρηση, αντί να περιμένετε τη μόλυνση. Στο σπίτι μου, το Pest Reject είναι πάντα συνδεδεμένο.

pest reject παραγγελία

Νικολέτα Παπούλια

Βοηθάει; Άκουσα πολλά για τα υπερηχητικά απωθητικά, αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Θεωρώ δύσκολο να πιστέψω ότι βοηθάει

Βάσια Γαρυφάλλου

Θα συνεχίσετε να σκέφτεστε ότι είναι απάτη μέχρι τη στιγμή που το δοκιμάσετε στο σπίτι σας, εμπιστευθείτε την εμπειρία μου.

Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Οι κατσαρίδες είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, αγόρασα κόλλα, σπρέι και άλλα πράγματα. Υπάρχουν και μυρμήγκια το καλοκαίρι! Φαίνεται αηδιαστικό, ντρέπομαι να έχω επισκέπτες στο σπίτι. Τα πάντα ξεκαθάρισαν όταν ο σύζυγός μου αγόρασε ένα απωθητικό εντόμων, το Pest Reject .

pest reject πώς λειτουργεί

Νίκος Κάππας

Αυτό είναι ένα πολύ επίκαιρο θέμα. Οι κατσαρίδες έκαναν τη ζωή των φίλων μου μια πραγματική κόλαση, έφεραν κάποια μόλυνση στο σπίτι τους, έτσι έπρεπε να καταφύγουν σε χημικές ουσίες σε μεγάλη ποσότητα. Εγώ πάντα έχω το Pest Reject συνδεδεμένο, μόνο για πρόληψη.

Γιώργος Παρασκευάς

Το αγοράσατε μέσω διαδικτύου; Δεν έχω παραγγείλει ποτέ κάτι τέτοιο πριν, έτσι σκέφτομαι ίσως να το ψάξω στα συνηθισμένα καταστήματα.

Λίτσα Κουμάτση

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγοράσετε ένα μαϊμού προϊόν εκεί, γι’ αυτό σας προτείνω να αγοράσετε από το επίσημο σάιτ, για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε το γνήσιο προϊόν.

Γιάννης Πασχαλάκης

Σας ευχαριστώ, θα το θυμάμαι! Έριξα μια ματιά, φαίνεται εύκολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + three =