Osteoren: υπάρχει τρόπος ανακούφισης από τον πόνο στις αρθρώσεις

Από την ηλικία ήδη των 40 ετών, πολλοί από εμάς αρχίζουν να υποφέρουν ήδη από συχνούς πόνους στις αρθρώσεις, κάτι που κατά κύριο λόγο οφείλεται σε βιολογικά αίτια και στην αναδιάρθρωση της λειτουργίας των οργάνων μας. Πολλοί αγνοούν τα  πρώιμα στάδια του πόνου και την ενοχλητική αίσθηση με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένοι στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες καταστάσεις. Εδώ μπορεί να βοηθήσει η κρέμα Osteoren. Όχι μόνο ανακουφίζει από τον οξύ πόνο, αλλά βοηθά παράλληλα τις αρθρώσεις να παραμένουν δυνατές, μπλοκάροντας τον εκφυλισμό του χόνδρου.

Τα βασικά ιατρικά χαρακτηριστικά του φαρμάκου:

PuTNK0gb070XnOxX5yLw4Tl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9

 • υποαλλεργικό,
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία σοβαρών και χρόνιων παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, των αρθρώσεων και των χόνδρων,
 • έχει περάσει κλινικές δοκιμές και χαίρει της εκτίμησης τόσο γιατρών όσο και ασθενών,
 • διαθέτει διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας.

Πλεονεκτήματα της κρέμας Osteoren:

 • άμεση ανακούφιση από τον πόνο,
 • κατάλληλη για όλες τις ηλικίες,
 • βοηθά στα πρώιμα και στα μεταγενέστερα στάδια της πάθησης;
 • δεν έχει αντενδείξεις.

Η συγκεκριμένη μάρκα είναι πολύ δημοφιλής στους Ευρωπαίους καταναλωτές, όχι μόνο λόγω της αποτελεσματικότητας, αλλά λόγω επίσης και του γεγονότος ότι έχει την καλύτερη τιμή.

Αιτίες των προβλημάτων στις αρθρώσεις

img4.2Δύσκολα θα μπορούσε να διαφωνήσει κάποιος ότι είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση, να πίνουμε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό την ημέρα, να καταναλώνουμε τροφές πλούσιες σε κολλαγόνο, να περπατάμε πολύ και να επισκεπτόμαστε θερμά χώρες με θερμό κλίμα. Συνεπώς, οι οξείς ή συνεχείς πόνοι στις αρθρώσεις των χεριών και των ποδιών κάνουν την εμφάνισή τους σε νεαρή ηλικία. Οι γιατροί συμφωνούν ότι οι κύριες αιτίες των παθήσεων των αρθρώσεων είναι:

 • ο καθιστικός τρόπος ζωής,
 • η χρήση συνθετικών και άβολων υποδημάτων,
 • ή λάθος και μη ισορροπημένη διατροφή,
 • η μη ορθή ισορροπία νερού,
 • η χαμηλές συγκεντρώσεις από αραβικό κόμμι και κολλαγόνο στο σώμα,
 • αλλαγές που έχουν να κάνουν με την ηλικία,
 • κληρονομικότητα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να διορθώσετε πολλά από τα παραπάνω. Ωστόσο, μην περιμένετε εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη. Επιπλέον, η σωστή διατροφή και η αθλητική δραστηριότητα δεν απομακρύνουν τον πόνο. Η κρέμα Osteoren βοηθά όχι μόνο να ξεφορτωθεί κάποιος τον πόνο, αλλά μειώνει επίσης σημαντικά τον αριθμό των περιστατικών. Λόγω του γεγονότος είναι εντελώς ακίνδυνη, χρησιμοποιείται τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά και είναι σημαντική για τους αθλητές κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους. Το φάρμακο ενδείκνυται σε εγκύους και γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο του θηλασμού ως προληπτικό μέσο, καθώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το κολλαγόνο αποβάλλεται από το σώμα σε υψηλότερο ποσοστό, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε πόνους στις αρθρώσεις και ιδιαίτερα στα πόδια, λόγω του αυξημένου σωματικού βάρους.

Η βασική αρχή δράσης της κρέμας

joinpain-700x464Λόγω των φυσικών της συστατικών, η κρέμα εισέρχεται πολύ εύκολα στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, αλλά και σε βαθύτερα, παρέχοντας στα κύτταρα κολλαγόνο και αραβικό κόμμι. Με το πέρας των ετών, αυτές οι ουσίες «ξεπλένονται» από το σώμα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τον αποχρωματισμό του δέρματος, την απώλεια ελαστικότητας και την απώλεια δύναμης στους χόνδρους. Οι φυσικές πηγές αυτών των σημαντικών ενζύμων είναι ο σολομός, η πέστροφα και τα σπαράγγια. Τα προϊόντα αυτά είναι αρκετά ακριβά ενώ επιπλέον η ίδια αυτή διατροφή μπορεί να γίνει και βαρετή με τον καιρό.

Τα ενεργά συστατικά της κρέμας Osteoren αναπληρώνουν τα κενά στο σώμα και αποκαθιστούν τους χόνδρους και τις αρθρώσεις που έχουν υποστεί ζημιά. Τα αποτελέσματα της κρέμας βασίζονται στην σημαντική αύξηση των ινών κολλαγόνου στους ινοβλάστες του σώματος. Αυτά τα κύτταρα είναι υπεύθυνα για την παραγωγή των ενζύμων.

Προληπτικό και γρήγορο αποτέλεσμα

rrLaomJΗ κρέμα συστήνεται σε όσους υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις ή θέλουν να ανακουφιστούν από την κόπωση. Δεδομένου ότι η σύσταση της Osteoren είναι 100% φυσική, είναι κατάλληλη για αθλητές που επιθυμούν να μειώσουν περισσότερο τον κίνδυνο τραυματισμών. Η συχνή χρήση του φαρμάκου μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης οστεοαρθρίτιδας και αρθρίτιδας.

Χάρη στην πρακτική συσκευασία και στην εύκολη εφαρμογή της η Osteoren μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια ταξιδιών, αποτρέποντας έτσι την διακοπή της θεραπείας. Η αγορά της κρέμας είναι εφικτή σε πολύ λογική τιμή και η αποτροπή ή η θεραπεία της πάθησης μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη μέθοδος. Ωστόσο προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι αποτελεσματικά και γρήγορα και για να αποφευχθούν οι υφέσεις, θα πρέπει ο πάσχων να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του. Η αποτελεσματικότητα της κρέμας έχει επιβεβαιωθεί σε κλινικές δοκιμές και έρευνες, αλλά και σε περιπτώσεις στις οποίες οι ίδιοι οι ασθενείς δοκίμασαν μόνοι τους την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

38bcb71ef18d0d957605930e47ed66a8

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + 11 =