Menstrual Cup Ελλαδα τιμη, σχολια, παραγγελία – η καλύτερη εναλλακτική λύση ενάντια σε ταμπόν και σερβιέτες

Τι είναι η Menstrual Cup για τις γυναίκες – πώς λειτουργεί, αποτελεσματα, πως χρησιμοποιείται, παρενεργειες

menstrual cup πως χρησιμοποιείται

Γιατί είναι καλύτερα από άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής;

Αποδοτικό

Δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά το κύπελλο. Μπορεί να διαρκεί τουλάχιστον δέκα χρόνια με σωστή φροντίδα. Αντί να ξοδεύετε χρήματα σε ταμπόν ή σερβιέτες υγιεινής κάθε μήνα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Βολικό στη χρήση

Το κύπελλο βρίσκεται σε στενή επαφή με τα τοιχώματα του κόλπου, δεν γλιστρά έξω και δεν διαρρέει. Μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια βόλεϊ, τένις, κολύμπι ή να πάτε στο γυμναστήριο.

Άνετο

Σε αντίθεση με τα μαξιλάρια και τις σερβιέτες, τα κύπελλα της εμμηνόρροιας σας επιτρέπουν να φοράτε ρούχα και εσώρουχα, ακόμα και λευκές χορδές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ενώ παραμένουν εντελώς γυμνοί.

menstrual cup παραγγελία

Ασφαλές

Δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις σύνδρομου τοξικού σοκ όταν χρησιμοποιούνται κύπελλα εμμηνόρροιας.

Άοσμο

Η ιατρική σιλικόνη, σε αντίθεση με τα ινώδη υλικά των ταμπόν και των σερβιετών, δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη βακτηριακής μικροχλωρίδας – πηγή δυσάρεστων οσμών.

Υγιεινό

Όταν χρησιμοποιούν κύπελλα κατά τη διάρκεια της περιόδου, οι γυναίκες έχουν 8 φορές λιγότερες πιθανότητες να πιάσουν μολύνσεις ή φλεγμονή από ό,τι με τα συνηθισμένα προϊόντα υγιεινής.

Αξιόπιστο

Ένα κύπελλο μπορεί να απορροφήσει περισσότερο αίμα από ένα ταμπόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 12 ώρες χωρίς να αφαιρεθεί.

Προϊόντα γυναικείας υγιεινής και βακτηριακές λοιμώξεις

Σερβιέτες

Η εμμηνόρροια ροή δημιουργεί ένα ευνοϊκό μικροπεριβάλλον για τα παθογόνα βακτηρίδια. Η ταχεία βακτηριακή ανάπτυξη ανιχνεύεται σε μόλις 15 λεπτά από την εμφάνιση του αίματος στη σερβιέτα.

Επιπλέον, το τζελ απορρόφησης που περιέχεται στις σερβιέτες μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία όταν αντιδρά με κολπικές εκκρίσεις.

Οι σερβιέτες εμποτισμένες με οσμές και ενυδατικά προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις (κνησμός, καύση).

Ταμπόν

Οι ραβδώσεις και οι συνθετικές ίνες των ταμπόν είναι ένα καλό έδαφος αναπαραγωγής για το Staphylococcus aureus, το οποίο προκαλεί σύνδρομο τοξικού σοκ.

Μαζί με το αίμα, τα ταμπόν απορροφούν τα υποστρώματα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των Lactobacilli, τα οποία αποτελούν αναγκαία συνιστώσα για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός υγιούς κολπικού περιβάλλοντος.

Παρά την ευκολία, τα ταμπόν είναι το ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια, καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί στην πρόσβαση σε αέρα.τι είναι η menstrual cup

Κύπελλα

Λόγω τη καλής σφραγίδας αναρρόφησης, δημιουργείται ένα ερμητικό περιβάλλον μέσα στο κύπελλο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ροή της περιόδου δεν μπορεί να αντιδράσει με το οξυγόνο.

Τα κύπελλα περιόδου κατασκευάζονται από ιατρική σιλικόνη, η οποία αποτρέπει το σχηματισμό βακτηριακού περιβάλλοντος. Είναι απόλυτα ουδέτερη σε σχέση με το ανθρώπινο σώμα.

Γιατί οι γυναίκες το χρησιμοποιούν τόσο σπάνια; Δεν είναι αρκετά καλό;

Στερεότυπα σχετικά με τη χρήση κυπέλλων περιόδου

Πράγματι, η χρήση ενός εμμηνορροϊκού κυπέλλου απαιτεί κάποια ικανότητα. Αλλά είναι σαν να οδηγείτε μια μοτοσυκλέτα – μια φορά θα είναι αρκετή για να μπείτε στην ροή των πραγμάτων. Μόλις μάθετε, θα εκπλαγείτε από το πόσο απλό είναι.

Αντιπαράθεση με τους κατασκευαστές σερβιετών και ταμπόν μίας χρήσης

Δεν ενδιαφέρονται για τη δημοτικότητα των επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων γυναικείας υγιεινής, διότι αυτά αποτελούν πραγματική απειλή για το εισόδημά τους. Αγωνίζονται κατά των κυπέλλων περιόδου με όλα τα δυνατά μέσα. Εύκολα διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα κύπελλα εμμηνόρροιας μέσω των μέσων ενημέρωσης και των ιατρικών ιδρυμάτων.

Κλινικές μελέτες. Η αποδοτικότητα επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς

menstrual cup ελλαδα

Menstrual Cup – κριτικες γυναικών, σχολια, γνωμες

Λένια, 32 ετών

Έχω χρησιμοποιήσει κύπελλα για περισσότερο από 5 χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, διέρρευσε μόλις μία ή δύο φορές, αλλά αυτό δεν ήταν κρίσιμο. Για μένα, αυτό το κύπελλο είναι θεόσταλτο δώρο. Δεν υπάρχει δυσφορία, κακή οσμή, τίποτα! Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες ενώ ταξιδεύετε, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα. Δεν θα το εγκαταλείψω ποτέ για σερβιέτες και ταμπόν. Είμαι σίγουρος!menstrual cup τιμη

Ειρήνη, 27 ετών

Ένα κύπελλο παρέχει πολύ καλύτερη προστασία από τη διαρροή από τα μεγαλύτερες σερβιέτες, που μοιάζουν με πέδιλα του σκι και τα παχύτερα ταμπόν, που μοιάζουν με κορμούς. Το συνιστώ.

Σοφία, 25 ετών

Το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενη. Το αλλάζω δύο φορές την ημέρα – το πρωί και το βράδυ στο σπίτι. Το κύπελλο είναι πολύ πιο ανθεκτικό από τα ταμπόν και τις σερβιέτες.

Κατερίνα, 34 ετών

Έχω χρησιμοποιήσει το κύπελλο για 8 χρόνια. Χαίρομαι που τελικά άρχισαν να μιλάνε για κύπελλα εμμηνόρροιας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επειδή οι φίλες μου πίστευαν ακόμη ότι ήμουν παράξενη. Επιπλέον, αποφάσισαν να το δοκιμάσουν επίσης!

Άννα, 26 ετών

Τα κύπελλα είναι απλά τα καλύτερα! Πιστεύω ότι δεν έχουν κανένα μειονέκτημα – δεν χρειάζεται να πετάτε τόνους χρημάτων σε όλα αυτά τα ταμπόν και τις σερβιέτες. Επιπλέον, ένα κύπελλο περιόδου δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα υγιεινής. Με αυτό, ποτέ δεν θα ανοίξετε το ντουλάπι σας μόνο για να μάθετε ότι έχετε ξεχάσει να το ξαναγεμίσετε.

Ιωάννα, 40 ετών

Άκουσα ότι η σφραγίδα αναρρόφησης που δημιουργείται από το κύπελλο εμποδίζει επίσης την είσοδο οξυγόνου και, συνεπώς, την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Menstrual Cup οδηγιες χρησης

menstrual cup απατη

Menstrual Cup παραγγελία, τιμη, αγορα. Menstrual Cup skroutz (σκρουτζ), φαρμακεια – απατη

98 €

49 €

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − seventeen =