MaxLift Night – η μέθοδος που αντιμετωπίζει τη γήρανση

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται απαλό και ακτινοβόλο δέρμα. Ποια είναι ωστόσο η λύση προκειμένου οι γυναίκες να παραμείνουν νέες και όμορφες; Φροντίδα, φροντίδα και περισσότερη φροντίδα.

Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά καλλυντικά προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά… που είναι δύσκολο να επιλέξεις. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα νέο προϊόν, την κρέμα MaxLift Night. Δημιούργημα ιταλών κοσμετολόγων, το προϊόν αυτό γίνεται κυρίαρχο στην αγορά και υπόσχεται να γίνει μία από τις 10 κορυφαίες κρέμες νυχτός στην αντιμετώπιση των σημείων της γήρανσης.

Προέλευση και συστατικά

Η Ιταλίδα ειδική κοσμετολόγος, Tiziana Montanari, και η ομάδα της που παρασκευάσαν την MaxLift κατατάσσουν την κρέμα ως μια «κρέμα αντιγήρανσης με επαναστατικό αποτέλεσμα σύσφιξης». Πρόκειται για μια απαλή και ομοιόμορφη κρέμα με μια μοναδική φόρμουλα που θρέφει, ενυδατώνει, λευκαίνει, προστατεύει και συσφίγγει το δέρμα. Ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί τουλάχιστον με 5 χρόνια αναμένεται μετά από 1 μόνο μήνα χρήσης.

4545152120

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά συστατικά και παρασκευάζεται από φυσικά βιολογικά στοιχεία, καθώς και από ενεργό υαλουρονκό οξύ. Τα συστατικά της κρέμας MaxLift Night λειτουργούν συνδυαστικά προκειμένου να ενιχύσουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, ενδυναμώνοντας και επιταχύνοντας την παραγωγή του φυσικού κολαγόνου και της ελαστίνης. Τα ενεργά συστατικά επηρεάζυν θετικά την ροή του αίματος στο δέρμα, διεγείροντας τα τριχοειδη αγγεία, θρέφοντας το δέρμα τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Τι είναι τόσο μοναδικό σε αυτό

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι τόσο ευρύ πλήθος θετικών ενεργειών για το δέρμα και γενικότερα για την υγεία. Οι γραμμές έκφρασης και το χαλαρωμένο δέρμα οφείλονται κυρίως στην έλλειψη της αυξητικής ορμόνης, σωματοτροπίνης. Η κρέμα MaxLift Night ενεργοποιεί την παραγωγή της ορμόνης καθώς κοιμάστε, παράγοντας θετικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα ενεργά συστατικά δρουν συνδυαστικά προκειμένου να κάνουν το δέρμα σας πολύ πιο ανθεκτικό και ικανό να αντιμετωπίσει τις κηλίδες που εμφανίζονται σε αυτό, χάρη στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενός μοναδικού συμπλέγματος βιταμινών και ενεργών φυσικών οξέων.

Η κρέμα MaxLift Night επίσης:maxlift greece

  • ενυδατώνει βαθιά ακόμη και το πιο ξηρό δέρμα και διώχνει τον ερεθισμό,
  • αφαιρεί τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια,
  • αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων που έχουν σχέση με την ηλικία,
  • ομαλοποιεί τις υπάρχουσες ρυτίδες και πτυχές του δέρματος,
  • βλτιώνει την γενικότερη κατάσταση και την εμφάνιση του δέρματος,
  • αφαιρεί ή περιορίζει σημαντικά τους σκούρους χρωματισμούς και τα λευκά σημεία στο δέρμα,
  • ενεργοποιεί την κυκλφορία του αίματος,
  • συμβάλει στη γενικότερη υγεία (περιορίζει τους πονοκεφάλους, αλλεργίες και φλεγμονές),
  • διαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Πως να την χρησιμοποιήσετε

Η κρέμα MaxLift Night εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο 1,5 – 2 ώρες πριν πέσετε για ύπνο. Προτείνεται να πλήνετε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό προϊόν όπως είναι για παράδειγμα ένα τσάι με βότανα. Ακόμη καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε πάγο από τσάι με βότανα. Αφού πλήνετε το πρόσωπό σας με τον πάγο ή το τσάι, αφήστε το να στεγνώσει φυσικά και στη συνέχεια εφαρμόστε απαλά την κρέμα, πραγματοποιόντας κυκλικές κινήσεις. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μόνο μια μικρή ποσότητα κρέμας κάθε φορά, έτσι ένα βαζάκι θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι καλύτερες ώρες για να έχει αποτέλεσμα η διαδικασία είναι 1 με 3 π.μ., όταν πραγματοποιείται η σύνθεση των λιπιδίων. Για βαθιά και διαρκή αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα θα έρθουν 5-10 μέρες μετά την έναρξη χρήσης της κρέμας και το δέρμα σας θα αρχίσει να λάμπει εκ των έσω. Οι σκούροι χρωματισμοί θα περιοριστούν, οι γραμμές έκφρασης και οι πτυχώσεις στο δέρμα θα γίνουν πιο ομαλές. Γενικότερα, το πρόσωπό σας σας αναζωογονηθεί και το δέρμα σας θα γίνει πιο σφιχτό και μεταξένιο – αποτελέσματα που συνήθως επιτυγχάνονται με τη χρήση καλλυντικών ενέσεων ή χειρουργικών επεμβάσεων.

5451521020

MaxLift Night – ο καλύτερός σου φίλος

Η αποτελεσματικότητα της κρέμας βρίσκεται στη μοναδική της σύνθεση, η οποία σκοπό έχει να επιταχύνει τη διαδικασία της αναγέννησης του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα σας επιδιορθώνεται, ενώ ενεργοποιείται και η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και η αντιμετώπιση από τον οργανισμό των ελεύθερων ριζών.

Προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή σας, χρειάζεται να αγαπήσετε και να φροντίσετε το σώμα και το δέρμα σας. Το Maxlift Night είναι ένα φανταστικό προϊόν που σας βοηθά να δείχνετε νεότερη και το οποία διατηρεί αυτή σας την ομορφιά για πολλά χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + eleven =