Knee bandage Ελλαδα, χρηση, σχολια, τιμη – αθλητικό στήριγμα γονάτου

Knee bandage γνωμες, φαρμακειο, Ελλαδα

Knee bandage κριτικες, τι είναι, δουλευει

Knee bandage σχολια, οδηγιες, οδηγιες χρησης

Knee bandage παρενεργειεσ, χρηση, τιμη

Η αρθρίτιδα είναι η γενική ονομασία για έναν τεράστιο αριθμό φλεγμονωδών ασθενειών που μπορεί να επηρεάσουν τις αρθρώσεις. Οι ασθένειες των αρθρώσεων εμφανίζονται συχνότερα ως αποτέλεσμα αλλεργικών αντιδράσεων, διαταραχών στο ανοσοποιητικό σύστημα. Προκύπτουν επίσης ως αποτέλεσμα μολυσματικών ασθενειών ή βαθιών ψυχικών τραυμάτων. Η κύρια αιτία της αρθρίτιδας είναι η φθορά της άρθρωσης. Οι ασθένειες των αρθρώσεων, κατά κανόνα, συνοδεύονται από την ανάπτυξη του ίδιου τύπου συμπτωμάτων. Οι ασθενείς παραπονιούνται για την εμφάνιση έντονου πόνου, οιδήματος και περιορισμένης κινητικότητας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει τοπική αύξηση της θερμοκρασίας.

Η προστασία των αρθρώσεων σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης θα βοηθήσει Knee bandage. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι το Knee bandage, πώς λειτουργεί ο επίδεσμος, πώς να τον χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγιες χρησης, ποια είναι τα πλεονεκτήματα Knee bandage έναντι των αναλόγων στα φαρμακειο, πού να αγοράσετε Knee bandage και ποια είναι η τιμη του στην Ελλαδα. Διαβάστε επίσης κριτικες, σχολια και γνωμες σχετικά με Knee bandage στα φόρουμ.

Τι είναι το Knee bandage και ποια τα οφέλη

Το μαλακό μαξιλαράκι γονάτων από νεοπρένιο Knee bandage προστατεύει αξιόπιστα τα γόνατα, ενώ δεν περιορίζει την κίνηση. Κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας νεοπρένιο που προστατεύει το γόνατο από όλες τις πλευρές. Το σχήμα της επιγονατίδας επαναλαμβάνει την ανατομική κάμψη του γονάτου, γεγονός που κάνει το επιγονατίδιο πιο άνετο. Χάρη σε ένα προσεκτικά μελετημένο σύστημα εξαερισμού, ακόμη και με παρατεταμένη φθορά, το γόνατο δεν θα νιώσει ενόχληση. Το κούμπωμα Velcro βοηθά στη στερέωση του γόνατου στο πόδι. Η επιγονατίδα είναι ανοιχτή, έχει στρογγυλή τρύπα για την επιγονατίδα.

Το στήριγμα γονάτου Knee bandage κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία ογκομετρικής πλέξης χωρίς ραφή σύμφωνα με τα ανατομικά χαρακτηριστικά της άρθρωσης του γόνατος, ταιριάζει ιδανικά στην άρθρωση. Κατανέμοντας σωστά την πίεση, το διαπνέον και διαπερατό από την υγρασία ύφασμα παρέχει πρόσθετη άνεση κατά την παρατεταμένη χρήση. Ο δακτύλιος σιλικόνης σε σχήμα οβάλ καλύπτει σφιχτά την επιγονατίδα, σταθεροποιώντας την άρθρωση του γόνατος, δεν περιορίζει την κίνηση στην άρθρωση σε φυσιολογικό όγκο, δεν γλιστράει, είναι ανθεκτικός στο τέντωμα και διατηρεί το σχήμα της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δουλευει:

  • Εύκολη στερέωση και συμπίεση της άρθρωσης του γόνατος
  • Σταθεροποίηση της επιγονατίδας
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Μείωση του οιδήματος λόγω της επίδρασης συμπίεσης στην περιοχή της άρθρωσης

Ανατομικά σχεδιασμένο επιγονατάκι Knee bandageαπό νεοπρένιο. Διαθέτει ανοιχτό κάλυμμα γονάτου, το οποίο σας επιτρέπει να το στερεώνετε με ασφάλεια με το ενσωματωμένο μαξιλαράκι. Χρησιμοποιείται για μετατραυματική αποκατάσταση, οξύ πόνο, καθώς και για την προστασία του γονάτου κατά τη διάρκεια του αθλητισμού.

Τα άτομα που υποφέρουν από πόνο στο γόνατο λόγω τραυματισμών ή φλεγμονών θα εκτιμήσουν ένα ποιοτικό στήριγμα γονάτου Knee bandage. Θα σας βοηθήσει να αναρρώσετε πιο εύκολα μετά από έναν τραυματισμό, όταν δεν είναι επιθυμητό ένα επιπλέον φορτίο στις αρθρώσεις. Η δομή της επιγονατίδας γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τα ανατομικά χαρακτηριστικά. Αυτό το καθιστά βολικό για καθημερινή χρήση. Άτομα που, λόγω των ιδιαιτεροτήτων των δραστηριοτήτων τους, πρέπει να κάθονται για πολλή ώρα ή συχνά να ανεβαίνουν σκάλες, συνιστάται να αγοράσουν αυτό το στήριγμα γονάτου για πρόληψη. Ως υλικό χρησιμοποιήθηκε το νεοπρένιο.Η επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης επιτυγχάνεται λόγω του ότι υπό τη δράση του νεοπρενίου αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και παρέχεται θερμαντικό αποτέλεσμα.

Πως δουλεύει

Το μαλακό πλεκτό ύφασμα Knee bandage κάνει το στήριγμα ελαστικό και άνετο. Βοηθά στην αποκατάσταση της κινητικότητας, ανακουφίζει από τον πόνο, διεγείρει την επούλωση και ως αποτέλεσμα, το πρήξιμο υποχωρεί γρήγορα, προστατεύει την άρθρωση χωρίς να περιορίζει την κινητικότητά σας. Χρησιμοποιείται για όλα τα αθλήματα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σύγχρονα υλικά χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία, που του προσδίδει ιδιαίτερη μοναδικότητα και ανθεκτικότητα. Είναι εύκολο στη φροντίδα, είναι ελαφρύ και στερεώνεται με ασφάλεια στην περιοχή των γονάτων. Knee bandage δεν έχει παρενεργειεσ.

Σκοπός:

  • Παρέχει ελαφρύ βαθμό στερέωσης της άρθρωσης του γόνατος
  • Βοηθά στη μείωση του πόνου
  • Βελτίωση της παροχής αίματος στους μαλακούς ιστούς της περιοχής της άρθρωσης του γόνατος

Είναι κατασκευασμένο από σύγχρονο υλικό που αποτελείται από ειδικές ίνες πολυεστέρα με διατομή τεσσάρων λοβών, οι οποίες παρέχουν ενεργή μεταφορά υγρασίας από την επιφάνεια του δέρματος.

Αρχική τιμή: 118EUR

Τιμή για σήμερα: 59EUR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + four =