Μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών

Πρόσφατα δημιουργήθηκε μια νέα ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία αποτελεί μια μοναδική πλατφόρμα που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Εδώ μπορείτε εύκολα να περάσετε καλά συζητώντας με ενδιαφέροντα άτομα, να κάνετε νέους φίλους ή να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Οι δυνατότητες του Jeempo

Τα σχόλια για την ιστοσελίδα γνωριμιών Jeempo περιγράφουν τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει στους χρήστες της. Εδώ μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους που ζουν στην πόλη ή την περιοχή σας ή να συνομιλήσετε με ανθρώπους που ζουν χιλιάδες μίλια μακριά από τον τόπο σας.

Η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα:

 • Να ανεβάσετε μέχρι και 30 νέες φωτογραφίες σε ένα μόνο άλμπουμ
 • Να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο που να περιγράφει τα ενδιαφέροντά σας, τη θρησκεία σας, τι πιστεύετε για τις κακές συνήθειές σας και άλλες πληροφορίες για τον εαυτό σας (το ερωτηματολόγιο περιέχει 48 ερωτήσεις)
 • Να βλέπετε προφίλ άλλων χρηστών που προτείνονται από την υπηρεσία ( η επιλογή γίνεται βάσει των ενδιαφερόντων σας)
 • Να ξεκινάτε νέες συζητήσεις με τους χρήστες που σας ενδιαφέρουν (η συζήτηση εμφανίζεται άμεσα στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε κάποιο μήνυμα)
 • Να ξεκινάτε νέες επαφές, να τις αποδέχεστε ή να τις απορρίπτετε
 • Να βλέπετε πόσοι χρήστες online βρίσκονται κοντά σας
 • Να κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας οποιαδήποτε στιγμή
 • Να κρατάτε τα “Μου αρέσει” και να λαμβάνετε περόμοιες εμπιστευτικές «εξομολογήσεις»
 • Να επικοινωνείτε μέσω live chat (ζωντανής συνομιλίας)
 • Να αναζητάτε πραγματικούς συνομιλητές μέσω της επιλογής «οι άνθρωποι γύρω σας»
 • Να βλέπετε ποιος επισκέπτεται τη σελίδα σας

Πώς λειτουργεί;

Για να αποκτήσετε πολλά θετικά συναισθήματα από τη συνάντησή σας με νέους ανθρώπους, πρέπει απλά να εγγραφείτε, να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να προσθέσετε αρκετές φωτογραφίες. Για να βρείτε έναν νέο φίλο, να κάνετε μια καλή γνωριμία ή να συναντήσετε το άλλο σας μισό, πρέπει να δείτε προτεινόμενα προφίλ και να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες. Αν κάποιος που σας αρέσει συμφωνήσει να σας γνωρίσει, μπορείτε να ξεκινήσετε επικοινωνία. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τα ενδιαφέροντά σας, χρησιμοποιώντας την ετικέτα «Μου αρέσει».

Όσο περισσότερες φωτογραφίες ανεβάσετε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν να προσέξουν το προφίλ σας άνθρωποι με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν είστε ενεργός χρήστης, έχετε την ευκαιρία να βρείτε γρήγορα ανθρώπους για να συζητάτε, να κάνετε νέους φίλους ή να ξεκινήσετε μια σχέση.

Μέσα από την ιστοσελίδα γνωριμιών Jeempo, οι άνθρωποι κανονίζουν ραντεβού, μοιράζονται τα προβλήματά τους (είναι ευκολότερο να μιλήσετε για τα προβλήματά σας σε ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά), αναζητούν τον έρωτα της ζωής τους ή ψάχνουν μια γυναίκα/έναν άντρα για σχέση. Αυτοί που θέλουν να έχουν περιστασιακές σχέσεις, μπορούν επίσης να βρουν σύντροφο καθώς υπάρχει ένα ειδικό τμήμα σχεδιασμένο για το σκοπό αυτό.

Πώς θα εγγραφείτε;

Για να συναντήσετε νέους ανθρώπους, πρέπει να συμπληρώσετε μια απλή αίτηση εγγραφής και να δώσετε τα στοιχεία σας σε ένα ιδιαίτερο ερωτηματολόγιο.

 • Φύλο και κατοικία
 • Όνομα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ωραίο ψευδώνυμο). Το ελάχιστο μήκος ενός ονόματος είναι μόνο 2 γράμματα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σύμβολα
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας. Χρησιμοποιείται στη δημιουργία του προφίλ σας και στην περαιτέρω αναγνώρισή του
 • Κωδικός πρόσβασης για το λογαριασμό σας

Αυτό είναι όλο! Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία σας. Συνήθως, ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ της εγγραφής και των πρώτων μηνυμάτων είναι μόνο 2-3 λεπτά.

Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή γρήγορης εγγραφής στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας κοινωνικά δίκτυα. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο ενός δικτύου στο οποίο έχετε εγγραφεί, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και, εάν απαιτείται, επιτρέψτε τη χρήση πληροφοριών από το προφίλ σας. Τα σχόλια των πελατών αποδεικνύουν ότι αυτή η επιλογή είναι πολύ πιο γρήγορη.

Κατάσταση VIP. Τι είναι;

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Jeempo Ελλάδας έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της κατάστασης Premium. Αυτή η υπηρεσία είναι επί πληρωμή και το κόστος εξαρτάται από την περίοδο για την οποία θα είστε εγγεγραμμένος. Η κατάσταση Premium έχει πολλά προνόμια. Για παράδειγμα, δεν μπορούν όλοι οι χρήστες να δουν σε ποιους “άρεσε” το προφίλ τους, ενώ οι χρήστες VIP το γνωρίζουν. Εκτός αυτού, ο λογαριασμός Premium σας επιτρέπει να διαβάζετε και να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να ακυρώσετε την άρνησή σας να δεχτείτε κάποια νέα γνωριμία, να δημιουργείτε έως και 20 νέες επαφές την ημέρα και να προσέχουν περισσότερο το προφίλ σας, ανεβάζοντάς το στην κορυφή. Επιπλέον μπόνους είναι η ειδική παράδοση των μηνυμάτων σας, τα οποία θα παραδίδονται πρώτα.

Ποιος ωφελείται από το Jeempo;

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Jeempo θα σας βοηθήσει:

 • Να βρείτε την πραγματική, ειλικρινή αγάπη
 • Να συζητάτε με χρήστες από άλλες περιοχές, φιλτράροντάς τους με βάση τα δικά σας ενδιαφέροντα
 • Να συναντήσετε ένα αγόρι ή ένα κορίτσι για μια περιστασιακή σχέση ή απλά για μια βραδιά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Jeempo γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στην Ελλάδα, αφού περισσότερα από 1000 άτομα εγγράφονται καθημερινά. Κάντε νέους φίλους, βρείτε τον έρωτα ή ένα αγόρι/κορίτσι για περιστασιακή σχέση!

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + one =