Forskolin – η λύση όσον αφορά το αδυνάτισμα

Το εκχύλισμα Forskolin από το φυτό Κολεό χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ινδική Αγιουρβεντική ιατρική εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτό το φυσικό φυτικό εκχύλισμα έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα στο σώμα και είναι ασφαλές όσον αφορά την απώλεια βάρους.

Το Forskolin σε δράση

Το εκχύλισμα προέρχεται από το φυτό και με τη χημική του δομή το Forskolin επιταχύνει τη διάσπαση του λίπους και ενεργοποιεί τη διαδικασία του μεταβολισμού. Επηρεάζει επίσης θετικά το νευρικό και καρδιαγγειακό σύστημα και επιβραδύνει την γήρανση του σώματος. 7653222

Με την απορρόφησή του από το σώμα το Forskolin προκαλεί τον θηροειδή αδένα να παράξει τις ορμόνες εκείνες που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη του σώματος και για την διαφορποποίηση και ανάπτυξη των ιστών. Οι ορμόνες του θυρωειδούς αδένα αυξάνουν επίσης την απορρόφηση οξυγόνου στα όργανα του σώματος, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί και σε ετοιμότητα. Η διανοητική δραστηριότητα δίνεται πιο έντονη και η πίεση του αίματος αυξάνεται. Ο μεταβολισμός επιταχύνεται σημαντικά.

Πέρα από τα παραπάνω, το συγκεκριμένο χημικό έχει ακόμη πολλές χρήσιμες ιδιότητες. Το φυτό κολεός χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια προκειμένου να αντιμετωπιστούν παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, του πεπτικού, καρδιαγγειακές ασθένειες, αϋπνία, έκζεμα, διαταραχές της ούρισης και άλλες παθήσεις. Ουσιαστικά το Forskolin είναι ένα προϊόν που μπορεί να επηρεάσει άμεσα πολλές διαδικασίες της φυσιολογίας μέσω της ενεργοποίησης ενός σημαντικού μηχανισμού ενδοκυτταρικής ρύθμισης που ονομάζεται κυκλική μονοφοσφωρική αδενοσίνη (cAMP).

Εν συντομία, το Forskolin:

  • Ενεργοποιεί τη λιπόλυση (τον διαχωρισμό των λιπιδίων σε γλυκερόλη και ελεύθερο λιπαρό οξύ),
  • Αυξάνει την παραγωγή ινσουλίνης,
  • Ενεργοποιεί τη διαδικασία της σύνθεσης των πρωεϊνών,
  • Ενδυναμώνει τον παλμό της καρδιάς,
  • Αναστέλει την έκκριση ισταμίνης,
  • Μειώνει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων,
  • Βελτιώνει την πυκνότητα του αίματος,
  • Αυξάνει την παραγωγή γαστρικού οξέως.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα57004573

 

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ωστόσο ότι η δοσολογία του Forskolin θα πρέπει να ακολουθείται προσεκτικά και προτείνεται να ζητά κανείς παράλληλα και τη γνώμη κάποιου γιατρού. Η εφεδρίνη και η καφεϊνη έχουν παρόμοια δράση με το Forskolin όμως πέρα από το θετικό αποτέλεσμα της καύσης του λίπους, έχουν και παρενέργειες. Η μοναδικότητα του Forskolin έγγειται στο γεγονός ότι επιταχύνει τον διαχωρισμό των λιποδών ιστών χωρίς να προκαλείται ζημιά στους μύες. Ουσιαστικά έχουμε την πρόκληση της ανάπτυξης των μυών.

e305a97aff2646381b3b01161de2fc4b

Χρήση

Όσον αφορά τη χρήση του Forskolin για αδυνάτισμα, υπάρχουν πολυάριθμοι παράγοντες τους οποίους θα πρέπει να συνυπολογίσουμε. Η χορήγηση του φαρμάκου είναι μοναδική σε κάθε άτομο και θα πρέπει κανείς να επιτύχει τη σωστή δόση προκειμένου να έχει βέλτιστα αποτελέσματα. Θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του το βάρος και την ηλικία του όταν κάνει τον υπολογισμό της δόσης. Όσο πιο νέο είναι το άτομο, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η δράση του φαρμάκου, καθώς όλες οι φυσικές διεργασίες είναι πιο αποτελεσματικές σε ένα νεότερο οργανισμό. Κανείς δεν θα πρέπει να λαμβάνει άνω των 1000mg καθημερινά, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Κατά μέσο όρο χρησιμοποιείται η κάτωθι δοσολογία: 100mg, 3 φορές την ημέρα. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που το εκχύλισμα έχει περιεκτικότητα 10% όσον αφορά την ενεργή ουσία του Forskolin.

Λόγω του οτι το Forskolin για αδυνάτισμα μπορεί να αυξήσει την ενδογαστρική οξύτητα, δεν συστείνεται σε άτομα που υποφέρουν από γαστρίτιδα και έλκος στομάχου. Το φάρμακο δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από την αρχή σε πλήρη δοσολογία. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσει κανείς με 1/3 της χορηγούμενης δόσης και εφόσον δεν υπάρχουν παρενέργειες, να λάβει την πλήρη δόση του Forskolin. Απαγορεύεται η χρήση του Forskolin σε εγκύους και μητέρες που θηλάζουν. Είναι επίσης επικίνδυνο σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Για ποιον είναι;

Το Forskolin φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα στους άνδρες απ’ ότι στις γυναίκες, καθώς αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Η ανδρική παχυσαρκία ενδέχεται να σχετίζεται με αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων στο σώμα.

Το Forskolin δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στη διατροφή ατόμων που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Το φάρμακο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ασχολούνται περιστασιακά με αθλήματα όπως το bodybuilding. Εάν κανείς λαμβάνει βιολογικά ενεργά συστατικά, τότε μπορεί να τα συμπληρώσει με το Forskolin δίχως τον οποιονδήποτε κίνδυνο και θα δει ουσιαστικά αποτελέσματα πιο γρήγορα. Το φάρμακο θα σας βοηθήσει να δείχνετε σε φόρμα, να είστε αδύνατοι και πιο ελκυστικοί, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

9784533

Ο ρυθμός του σύγχρονου τρόπου ζωής τον οποίο βιώνουμε, είναι συχνά ξέφρενος και είναι δύσκολο κανείς να βρει χρόνο να πάει στο γυμναστήριο και να κάνει δίαιτα. Την ίδια στιγμή, όλοι θα ήθελαν να δείχνουν καλύτερα. Το  Forskolin αποτελεί μια ουσιαστική λύση για το αδυνάτισμα που ταιριάζει στον ταραχώδη τρόπο ζωής μας. Θα διαπιστώσετε αισθητές αλλαγές μέσα σε σύντομο χονικό διάστημα και τα έξτρα κιλά θα εξαφανιστούν. Αγοράστε το Forskolin σήμερα και ξεκινήστε να φτιάχνετε το ιδανικό σώμα.

9a70f4b3ee03dd2bca974349ddd8194d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × three =