Fehu Amulet Ελλαδα πώς λειτουργεί, τιμη, παραγγελια: η μαγική δύναμη των αρχαίων συμβόλων των σοφών Σκανδιναβών

Τι είναι η Fehu Amulet για καλή τύχη και ευτυχία – πώς λειτουργεί, οδηγιες χρησης, δεν είναι απάτη

Το δώρο του Οντίν, τα φυλακτά των ρούνων προστατεύουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από απώλειες, κακοτυχίες και αποτυχίες εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

  • Προσέλκυσε χρήματα
  • Λύστε ένα πρόβλημα
  • Επέδρασε στην πορεία των γεγονότων

Τι είναι οι ρούνοι;fehu amulet ελλαδα

Σύμφωνα με έναν μύθο από την πλούσια σκανδιναβική μυθολογία, η γνώση των ρούνων εμφανίστηκε σε αυτόν τον κόσμο από τις πρώτες μέρες του. Αποθηκεύτηκε στην καρδιά του σύμπαντος – το Δέντρο της Ζωής . Για να καταλάβετε τη μυστική δύναμη των ρούνων, ο ηγεμόνας όλων των σκανδιναβικών θεών και ο βασιλιάς του Άσγκαρντ Οντίν προέβει σε μια αυτοθυσία. Τρύπησε την καρδιά του με το δόρυ του, για να καρφώσει τον εαυτό του στο Δέντρο της Ζωής και πέρασε εννέα μέρες και νύχτες κρεμασμένος ανάποδα μέχρι να του αποκαλυφθούν τελικά οι ρούνοι. Αφού έμαθε για όλη τη δύναμη και την αγιοσύνη των ρούνων και απέκτησε την ικανότητα να τους ακούει, ο Οντίν έσπευσε να ερμηνεύσει κάθε ιερό σημάδι ως ένα γραφικό σύμβολο σαφές για κάθε άνθρωπο.

Μελετώντας την περίοδο του Μεσαίωνα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το ρουνικό αλφάβητο υπήρξε η σπονδυλική στήλη του αρχαίου γερμανικού γραφικού συστήματος, καθώς και πολλών άλλων περιοχών της Κεντρικής Ευρώπης μεταξύ του 1ου και του 19ου αιώνα.

Η ακολουθία των «γραμμάτων»” στο αλφάβητο αναφέρεται ως Futark (συντομογραφία που αποτελείται από τα πρώτα γράμματα των ονομάτων των πρώτων έξι ρούνων).

τι είναι η fehu amuletΗ δύναμη του Fehu 

Ο Fehu θεωρείται ο πρώτος ρούνος του αρχαίου αλφαβήτου Φούθαρκ. Αντιπροσωπεύει την απόκτηση υλικού πλούτου και πνευματικού διαφωτισμού. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση και την αύξηση των αξιών που κατέχει κάποιος. Ο ρούνος Φέχου είναι αφιερωμένος στη θεά της αγάπης, Φρέγια, και στο θεό της γονιμότητας και του καλοκαιριού, Φρέι. Με μια ευρεία έννοια, λειτουργεί ως σύμβολο προστασίας και διατήρησης όσων αποκτήσαμε και κερδίσαμε από τίμια δουλειά. Εξασφαλίζει επίσης νέα οφέλη.

Ένα μενταγιόν τριών ρούνων θα σας εξασφαλίσει:

  • Οικονομική τύχη

πλούτο, αύξηση των καταθέσεων σας και επιτυχία στις επιχειρήσεις σας

  • Πνευματικό πλούτο

Ηρεμία, εδραιώνει τη θέση και την εξουσία σας μεταξύ φίλων και συναδέλφων.

  • Προστασία από κάθε απώλεια

Δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε πάντα καλή τύχη σε οποιαδήποτε οικονομική υπόθεση και θα θεωρείστε πολύτιμος στη δουλειά σας και η καριέρα σας θα εξελιχθεί.

 

Ένα μενταγιόν με τρεις ρούνους Fehu είναι ένα ισχυρό φυλακτό που μπορεί να γίνει ο απαραίτητος βοηθός σας στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων.

Οι ρούνοι μας

Μπορείτε να αγοράσετε από εμάς ένα συνδυασμό από ρούνους Fehu για υλική και πνευματική ευημερία και μια σειρά από μενταγιόν που βασίζονται σε άλλους ρούνους και τους συνδυασμούς τους. Για επιτυχία και αυτοπεποίθηση. για υγεία και τη μακροζωία. για εύρεση αληθινής αγάπης και για τη δημιουργία μιας καλής οικογένειας, για προστασία από το κακό μάτι και ένα φυλακτό για ένα μακρινό ταξίδι.

Fehu Amulet κριτικες, σχολια, γνωμες

Εδώ θα δείτε τι λένε οι πελάτες μας για τα ρουνικά μενταγιόν μας:

τι είναι η fehu amuletΚώστας 32 3 μέρες πριν

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν πολύ σκεπτικός για τέτοια πράγματα για αρκετό διάστημα. Φυσικά, οι ρούνοι δεν θα λύσουν ποτέ τα προβλήματά σας, αλλά… αποφάσισα να αγοράσω ένα από αυτά τα φυλακτά… Ξέρετε, η ενέργεια που εξαπλώθηκε άρχισε να με επηρεάζει με κάποιο τρόπο, αλλάζοντας με προς το καλύτερο και κατά κάποιο τρόπο με «διόρθωνε». Αναλτώ την ενέργεια μου αρκετά καλά και φαίνεται ότι με κάνει πιο γενναίο. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι μετά την αγορά του φυλακτού η ζωή μου άλλαξε πολύ. Αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα συνέβησαν στη ζωή μου σε μόλις δύο εβδομάδες. Μετακόμισα σε ένα νέο διαμέρισμα, πήρα προαγωγή και είχα ένα ρομαντικό ραντεβού. Ακριβώς όπως το είχατε υποσχεθεί – βελτίωση όσον αφορά την υλική και πνευματική ευημερία. Αλλά το σημαντικότερο είναι να μην χάσετε αυτές τις ευκαιρίες και να συνεχίστε προς το όνειρό σας. Τι άλλο μπορώ να πω; Είμαι πολύ χαρούμενος με την αγορά μου και το συνιστώ!»

fehu amulet κριτικεςΠελαγία 28 3 μέρες πριν

Περίληψη μιας μεγάλης ιστορίας – είναι κάτι μυστηριώδες! Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί, αλλά το κάνει!) Αγόρασα ένα φυλακτό από περιέργεια και η ζωή μου άρχισε να αλλάζει. Το πιο σημαντικό γεγονός μετά την αγορά του φυλακτού είναι ότι βρήκα τελικά δουλειά σε μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία! Τώρα πηγαίνω επαγγελματικά ταξίδια, συναντώ νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους και έχω νέες ευκαιρίες. Τώρα φοράω το φυλακτό στο λαιμό μου, ανεξάρτητα από το σημείο όπου θα πάω)

Μη χάσετε την ευκαιρία σας να επιτύχετε τους στόχους σας και να φέρετε τη ζωή σας σε ένα παραγωγικό, οικονομικά υγιές και φωτεινό μονοπάτι.

Fehu Amulet παραγγελια, τιμη

fehu amulet ελλαδα

συνήθη τιμή 98 €

50% έκπτωση είναι διαθέσιμη σήμερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + ten =