Διεγέρτης σεξουαλικής ικανότητας Excite Power

Το άγχος σε συνδυασμό με ορισμένες παθήσεις ενδέχεται να προκαλέσει δυσλειτουργίες στα αναπαραγωγικά όργανα και μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί τόσο σε νεαρούς άνδρες, όσο και σε άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας. Τέτοια προβλήματα δημιουργούν καυγάδες και προστριβές στα ζευγάρια, παρεξηγήσεις και σκάνδαλα. Η σεξουαλική ανικανότητα, η πρόωρη εκσπερμάτιση και η περιορισμένη στύση συνδυαστικά είναι πιθανό να  επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των ανδρών. Ευτυχώς, υπάρχει διαρκής πρόοδος. Σήμερα, υπάρχει αποτελεσματική λύση. Εδώ και λίγο καιρό το βιολογικό συμπλήρωμα Excite Power μπορεί να επαναφέρει την σεξουαλική ικανότητα.

Ποιος ανέπτυξε αυτό το βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα και είναι αξιόπιστο;

productΤο Excite Power δημιουργήθηκε από μια εταιρία με την ίδια ονομασία – Excite Power. Η παρασκευάστρια εταιρία είναι υπεύθυνη για την ποιότητα του προϊόντος και αναφέρει υπεύθυνα ότι τα χάπια είναι ασφαλή. Το φάρμακο έχει δοκιμαστεί με το πρότυπο HACCP – Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (της ΕΕ). Το Excite Power περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Το βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διανέμεται σε περισσότερες από 20 χώρες με την τάση ακόμη μεγαλύτερης επέκτασης. Τα σχόλια των πελατών είναι θετικά και αποδεικνύουν την εγγυημένη δράση του προϊόντος.

Ειδικοί ανακάλυψαν μια μοναδική φόρμουλα που βασίζεται σε φυσικά φυτικά συστατικά. Η δοσολογία των εκχυλισμάτων αυτών και η συμβατότητά τους παρέχουν ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα. Το φάρμακο είναι ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες. Όσοι το χρησιμοποίησαν τονίζουν τα αποτελέσματα, αναφέροντας ότι είναι πραγματικά. Συνεπώς μπορεί κανείς να εμπιστευτεί το προϊόν.

Τι είναι το Excite Power;

como-mejorar-la-ereccion-masculinaΠρόκειται για να βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα σε ταμπλέτες. Το περιεχόμενο του φαρμάκου βασίζεται σε φυτικά συστατικά. Το φάρμακο δημιουργήθηκε για άντρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ικανότητας, περιορισμένη στύση και πρόωρη εκσπερμάτιση. Οι διαταραχές που έχουν σχέση με την σεξουαλική επιθυμία αποτελούν επίσης ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται από το Excite Power. Τα κύρια συστατικά του φαρμάκου είναι:

 • συνδετικός παράγοντας – άμυλο αραβοσίτου
 • ξηρό εκχύλισμα Μάκας
 • Τράπη (ξηρό εκχύλισμα)
 • Γκουαρανά
 • Τσουκνίδα

Το κύριο συστατικό του φαρμάκου είναι η μάκα. Το φυτό αυτό είναι γνωστό για τις πολύτιμες ιδιότητές του ως διεγερτικό της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή της λεκάνης και για την παραγωγή των ορμονών οιστρογόνων και τεστοστερόνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.  Το εκχύλισμα βελτιώνει τη λειτουργία όχι μόνο του αναπαραγωγικού συστήματος στους άνδρες, αλλά και στις γυναίκες. Η μάκα είναι επίσης σε θέση να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα και να αποτρέψει την ανάπτυξή τους στο σώμα.

Η τράπη ενισχύει τη δράση της μάκας, ενώ διαθέτει και η ίδια τις δικές της ιδιαιτερότητες. Μαζί διευκολύνουν την σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες και έχουν επίσης θετική επίδραση στη δημιουργία του σπέρματος. Το συγκεκριμένο φυτό έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική ικανότητας σε όλες τις ηλικίες. Η μάκα και η τράπη κάνουν τη δουλειά τους. Ο άνδρας αισθάνεται δυνατός, γεμάτος ενέργεια και είναι σε θέση να εκτελέσει πλήρως τη σεξουαλική επαφή.

Ιδιότητες του Excite Power

excite_powerΗ χρήση του συγκεκριμένου βιολογικά ενεργού συστατικού ενισχύει όχι μόνο τη σεξουαλική λειτουργία, αλλά και γενικότερα όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Φυσικά, οι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ιδιότητες του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς σχετίζονται με την σεξουαλική ικανότητα. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι:

 • στύση με διάρκεια που παραμένει σταθερή από 1 έως 3 ώρες,
 • έγκαιρη εκσπερμάτιση,
 • αυξημένη σεξουαλική επιθυμία,
 • γρήγορη απαλλαγή από το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας,
 • ικανοποίηση από την σεξουαλική επαφή.

Οι ανδρολόγοι και ουρολόγοι γιατροί που ασχολούνται με την αποκατάσταση προβλημάτων σεξουαλικής φύσης σε άνδρες, συστήνουν το Excite Power ως ένα αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλές προϊόν. Πέρα από την προφανή, ευεργετική του δράση όσον αφορά τη σεξουαλική λειτουργία, το φάρμακο έχει επίσης και τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα,
 • ομαλοποιεί τον μεταβολισμό,
 • βελτιώνει την μνήμη και τη συγκέντρωση,
 • δίνει ενέργεια και καταστέλλει την κόπωση.

Η ημερήσια λήψη του φαρμάκου μπορεί να επιλύσει πολλά προβλήματα υγείας. Βοηθά τους άνδρες να ξεπεράσει το άγχος του και παρέχει αξέχαστο χρόνο ικανοποίησης.

Χορήγηση του Excite Power

Ειδικοί που ασχολούνται με τον χώρο της αποκατάστασης ανδρικών σεξουαλικών και ουρολογικών παθήσεων συστήνουν την λήψη μίας ταμπλέτας την ημέρα, 1-2  ώρες πριν την σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, η παρασκευάστρια εταιρία συστήνει μια άλλη δοσολογία, η οποία είναι 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μετά την λήψη της ταμπλέτας, θα έχετε ανεξέλεγκτη διάθεση για σεξ. Είναι λογικό να λαμβάνετε το φάρμακο όταν η σεξουαλική διέγερση είναι πρόσφορη και αναγκαία.

Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου

bg-topΌσοι άνδρες δοκίμασαν το βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα έδωσαν μόνο θετικές γνώμες γι’ αυτό. Παρατηρούν την ομαλοποίηση της στυτικής τους λειτουργίας, βελτίωση στην παραγωγή σπέρματος και στην ποιότητα της ίδιας της σεξουαλικής επαφής. Το φάρμακο μπορεί να το αγοράσει κανείς στην ειδική ιστοσελίδα της εταιρίας, ή στις ιστοσελίδες των διεθνών της συνεργατών. Υπάρχουν πολλές θετικές αντιδράσεις, όχι μόνο από άνδρες, αλλά και από γυναίκες που πάσχουν από περιορισμένη σεξουαλική διάθεση ή επιθυμούν να έχουν οργασμό. Τονίζουν παράλληλα την αποτελεσματικότητα στου βιολογικά ενεργού συμπληρώματος.

Το προϊόν είναι σε θέση να επιλύσει ανδρικής φύσεως προβλήματα και να βελτιώσει την ποιότητα της σχέσης δύο συντρόφων. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα παρατηρήσουν αύξηση της διάθεσης και της αποτελεσματικότητάς τους με το Excite Power.

83428d937d1cee97b7a6879ce720ead4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − three =