Energy Saver, μια μοναδική συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας

Οι άνθρωποι στον σύγχρονο κόσμο δεν μπορούν να φανταστούν καν τη ζωή τους χωρίς ηλεκτρισμό. Αυτό ισχύει τόσο για τις μεγάλες πόλεις όσο και για όσους ζουν στην επαρχία. Τηλεοράσεις, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, μουσικές συσκευές, ηλεκτρικές σκούπες και άλλες λευκές συσκευές – όλες χρειάζονται μια παροχή ρεύματος 230V. Είναι φυσιολογικό λοιπόν από μία άποψη η κατανάλωση ρεύματος από μια μέση οικογένεια να είναι τεράστια. Η κατανάλωση είναι ιδιαίτερα μεγάλη το χειμώνα, όταν ο κόσμος χρησιμοποιεί ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης. Γι’ αυτό η εξοικονόμηση ρεύματος και χρημάτων αποτελεί σημαντικό ζήτημα για κάθε νοικοκυριό. Δυστυχώς πολύς κόσμος λειτουργεί ανέντιμα μέσα και τεχνικές:

 • διάφορους μαγνήτες,
 • παρεμβάσεις στους μετρητές του ηλεκτρικού,
 • παρεμβάσεις στο κεντρικό σύστημα διανομής.

Όλα τα παραπάνω είναι παράνομα και μπορούν να οδηγήσουν σε αυστηρές κυρώσεις όπως σε τεράστια πρόστιμα ή ακόμη και σε κάποια δίκη. Η τέλεια επιλογή είναι να βρείτε μια απόλυτα ασφαλή και κυρίως νόμιμη συσκευή όπως ο Energy Saver. Όμως τι ακριβώς είναι αυτή η συσκευή και πώς μπορεί να την χρησιμοποιήσει κανείς;

Ο Energy Saver είναι μια οικονομική συσκευή, διαθέσιμη σε όλους

stefani-logo-savenergyΠρόκειται για μια συσκευή που απλά τοποθετείτε στην πρίζα. Πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας (έως 75%), προστατεύει τις οικιακές συσκευές από μεταβολές της τάσης και επιπλέον τις προστατεύει από τη φθορά και την παρατεταμένη χρήση. Η συσκευή κατασκευάζεται σύμφωνα με σύγχρονες τεχνολογίες που είναι αναγνωρισμένο ότι είναι:

 • αποτελεσματικές,
 • ασφαλείς,
 • νόμιμες.

Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής

Περιγράφοντας τη λειτουργία του συστήματος Energy Saver, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδους φίλτρου της γραμμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Η συσκευή αντισταθμίζει τις απότομες αλλαγές της τάσης του ρεύματος με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και γενικότητα σταθεροποιεί την παροχή του ρεύματος. Αυτή η καινοτόμος συσκευή αυξάνει την απόδοση ενός ηλεκτρικού δικτύου και βελτιστοποιεί τη Warwickshire-Trading-Standards-Officer-Simon-Cripwell-with-one-of-the-electricity-saving-boxesλειτουργία του. Βασικά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι η συσκευή παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των οικιακών συσκευών, καθώς ουσιαστικά τις προστατεύει και τις επιτρέπει να λειτουργήσουν μόνο με σταθερό ρεύμα. Πλέον δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί μήπως οι ηλεκτρικές συσκευές σας καούν εξαιτίας μιας αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος που συμβαίνει κάποια στιγμή ενδεχομένως στην επαρχία αφού δεν διαθέτατε κάποια συσκευή για να τις προστατέψει (η οποία παράλληλα βελτιστοποιεί τη λειτουργία του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας) στο σπίτι. Ο αξιόπιστος Energy Saver είναι ένα φίλτρο το οποίο ομαλοποιεί τη ροή του ρεύματος αποτρέποντάς το από το να κάνει ζημιά στις ηλεκτρικές συσκευές όπως κλιματιστικά, ψυγεία, βραστήρες, και άλλες.

Το σύστημα λειτουργίας της συσκευής εξοικονόμησης ενέργειας

Η συσκευή του Energy Saver έχει σχεδιαστεί με σκοπό την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Περιλαμβάνει ένα κύκλωμα το οποίο τοποθετούμε στο σπίτι η στο διαμέρισμα μετά τον εξωτερικό μετρητή του ρεύματος. Η ακριβής τοποθεσία που εγκαθιστούμε τη Energy Logoσυσκευή είναι μεταξύ του μετασχηματιστή του ρεύματος και της γραμμής (μεταξύ ηλεκτρικής μόνωσης και μετατροπέα). Τα δομικά στοιχεία της συσκευής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη ρύθμιση και τον ανακατεύθυνση του ρεύματος, επιτρέπουν στην ενέργεια του δικτύου να διοχετεύεται προς τις ηλεκτρικές σας συσκευές.

Ο κύριος στόχος της συσκευής είναι μια μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ως εκ τούτου, η μείωση της κατανάλωσης ρεύματος και των λογαριασμών και το φιλτράρισμα που συνεπάγεται την σταθεροποίηση του ρεύματος. Αγοράζοντας τον εν λόγω εξοπλισμό δεν σημαίνει κάνουμε μόνο εξοικονόμηση, αλλά ότι έχουμε πλέον και ένα επιπλέον εισόδημα, όπως πλέον δεν θα καταβάλουμε επιπλέον χρεώσεις για υπερκατανάλωση ενέργειας, την οποία χρησιμοποιούμε για τις καθημερινές μας ανάγκες.

Κανόνες λειτουργίας της συσκευής

Πριν ξεκινήσει να εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια, ο χρήστης θα πρέπει να μπορεί να κατανοήσει πως να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό στην καθημερινή του ζωή.

sec_scr_li1

 • Αρχικά θα πρέπει να θυμάστε ότι ανάλογα με το μοντέλο του Energy Saver που χρησιμοποιείτε υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες. Έχοντας αυτό κατά νου, θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας με βάση την συνολική κατανάλωση ρεύματος των ηλεκτρικών σας συσκευών,
 • Δεύτερον, προκειμένου να κάνετε τη συσκευή να λειτουργήσει με την μέγιστη αποδοτικότητα, θα πρέπει αυτή να εγκατασταθεί κοντά στην κεντρική παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό θα της επιτρέψει την μέγιστη δυνατή απόδοση,
 • Τρίτον, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα, είναι λογικό να γίνεται χρήση της συσκευής σε συνδυασμό με επαγωγικούς δέκτες όπως λαμπτήρες φθορισμού, μετασχηματιστές, κινητήρες κλπ.

Γιατί η χρήση του Energy Saver είναι αποδοτική οικονομικά;

lightbulbΘα πρέπει να τονίσουμε ότι η συσκευή είναι απολύτως νόμιμη στα μάτια των αρχών, συνεπώς δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να διωχθείτε ποινικά για τη χρήση της. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να εξοικονομήσει έως και 75% στους λογαριασμούς του ρεύματος. Τα τεράστια πλεονεκτήματα χρήσης της συσκευής είναι:

 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαμέρισμα, εξοχικό ή σε γραφείο,
 • είναι συμβατή με οποιαδήποτε οικιακή συσκευή,
 • διαθέτει πλήρη εγγύηση ασφάλειας,
 • εγγυημένη λειτουργία εξοικονόμησης των οικιακών σας συσκευών.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Χρησιμοποιήστε τον Energy Saver!

Η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί μέσω της χρήσης της συσκευής από πολύ κόσμο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι τεχνικές και λειτουργικές παράμετροι της συσκευής ανταποκρίνονται πλήρως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Όσον αφορά την πραγματοποίηση ελέγχων για τη συσκευή, αυτοί πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία. Όλα τα αποτελέσματα καταγράφηκαν και τεκμηριώθηκαν. Σήμερα ο Energy Saver χρησιμοποιείται σε πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα και στην Κύπρο που επιθυμούν lowcost2.ru_2015.01.02-06.33.09_202955_electricity_energy_saver_box_pribor_dlya_ekonomiyi_electroenergiyi_y_elektrichestvaνα εξοικονομήσουν χρήματα από το ολοένα και αυξανόμενο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτή η οικονομική συσκευή σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα. Την ίδια ώρα, δεν παραβιάζετε τον νόμο, δεν ξοδεύετε τεράστια ποσά για να αγοράσετε κάποια πολύπλοκη συσκευή και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια πολύπλοκη εγκατάσταση στο ηλεκτρικό σας δίκτυο.

Αγοράζοντας αυτή την νόμιμη συσκευή που σκοπό της έχει την εξοικονόμηση ενέργειας, ο αγοραστής απολαμβάνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • οι ηλεκτρικές συσκευές δεν κινδυνεύουν από αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος,
 • η παροχή ρεύματος γίνεται αισθητά πιο αποδοτική,
 • το επίπεδο θορύβου και κραδασμών μειώνεται,
 • οι οικιακές συσκευές αποκτούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς δεν καίγονται λόγω εναλλαγών της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος στο δίκτυο.

e3993bcfb69a086fe46acf3b9c33c5ea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + eight =