Detoxic – μια αποτελεσματική λύση κατά των παρασίτων

Το Detoxic είναι ένα νέο προϊόν, το οποίο αντιμετωπίζει πλήρως όλα τα είδη παρασίτων και σκωλήκων. Είναι απολύτως ασφαλές, ιδιαίτερα αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες. Έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και έχει λάβει διεθνές πιστοποίηση ασφάλειας. Περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης.

Όσοι ασθενείς ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα θεραπείας, αναφέρουν θετικά αποτελέσματα. Πολύς κόσμος κατάφερε να καθαρίσει πλήρως το σώμα του. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε από εργαστηριακά τεστ που ακολούθησαν. Η τιμή είναι προσιτή σε όλους όσους επιθυμούν να καθαρίσουν τον οργανισμό τους ή να αρχίσουν να το λαμβάνουν προληπτικά.

Ιδιότητες του Detoxic

 1. Αντιμικροβιακή και ανθελμινθική δράση
 2. Καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και αυγά ελμίνθων
 3. Ομαλοποιεί την πέψη και τα κόπρανα
 4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 5. Ομαλοποιεί τη γενικότερη κατάσταση της υγείας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελετών, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων πεθαίνουν από διάφορα είδη παρασίτων. Σε πολλές περιπτώσεις η διάγνωση της μόλυνσης δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, άτομα υποφέρουν από παθήσεις, που δεν καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία. Αυτά που τις προκαλούν είναι σκώληκες ή παράσιτα που ενδέχεται να αναπτύσσονται εντός των εσωτερικών οργάνων, των οστών, των μυών ή του εγκεφάλου. 5487875400

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Παρασιτολογίας Δρ. Ζαφειρόπουλος έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 60 επιστημονικά κείμενα με θέμα την Παρασιτολογία και τη Μοριακή Ιατρική. Για 25 χρόνια εργάζεται με παρασιτικές μολύνσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, ως αποτέλεσμα της επιδείνωσης των περιβαλλοντικών συνθηκών, ο αριθμός περιστατικών μολύνσεων από παράσιτα έχει αυξηθεί. Εξηγεί με λεπτομέρειες ότι ουσιαστικά σε όλες τις περιπτώσεις, την μόλυνση ακολουθούν πολύ σοβαρές επιπλοκές. Σύμφωνα με τον Δρ. Ζαφειρόπουλο, το 92% των θανάτων οφείλεται σε παρασιτικές μολύνσεις.

Τα βασικά συμπτώματα της μόλυνσης:

 • Γαστρεντερικές διαταραχές, διάρροια ή δυσκοιλιότητα, καρδιακές παθήσεις, πόνους σε αρθρώσεις και μύες, καρδιοαγγειακές διαταραχές, αυξημένη πίεση, νευρολογικές διαταραχές, κακή αναπνοή, διαταραχή της όρασης,
 • Συχνά περιστατικά αϋπνίας ή συχνά περιστατικά υπνηλίας,
 • Γενική αδυναμία, περιορισμένη αντοχή και ενέργεια,
 • Περιοδική ναυτία, έμετος,
 • Αλλαγές στο δέρμα, ωχρή επιδερμίδα, κύκλοι κάτω από τα μάτια,
 • Αυξημένη όρεξη για φαγητό ή αποστροφή,
 • Συχνά κρυολογήματα ή αλλεργίες: καταρροή, κλειστός λαιμός και ξηρός βήχας, συνεχές φτάρνισμα,
 • Αλλαγές στη συμπεριφορά, συνήθειες, νεύρα.detoxic greece

Οι σκώληκες και τα παράσιτα δεν επηρεάζουν μόνο τη λειτουργία του σώματος, την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας, επηρεάζουν παράλληλα και την ψυχική κατάσταση και συμπεριφορά. Η επίδραση στο ανθρώπινο σώμα δεν παρατηρείται πάντα εύκολα εξωτερικά, ενώ η επίδραση εσωτερικά αποβαίνει συχνά μοιραία, καθώς συχνά η ανάπτυξη καρκίνου και όγκων οφείλεται σε παράσιτα.

Για τον λόγο αυτό, διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα της παρασιτολογίας δημιούργησαν ένα μοναδικό φάρμακο για την αντιμετώπιση των παρασίτων – το Detoxic. Ειδικοί εξέτασαν προσεχτικά δεκάδες άλλα φάρμακα κατά των παρασίτων, ωστόσο το συγκεκριμένο φάρμακο ήταν το πιο αποτελεσματικό και ποιοτικό.

detoxic greece

Η σύσταση του Detoxic

Στη σύσταση του φαρμάκου περιλαμβάνονται φυσικά βότανα: αχίλλεια, θερμοβότανο, γαρύφαλλο, καθώς και 20 ακόμη ενεργά συστατικά. Τα συστατικά που περιέχονται στη συνταγή του φαρμάκου έχουν συλλεγεί σε καθαρή περιβαλλοντικά περιοχή.

Τα συστατικά αυτά είναι επιβλαβή για όλα τα παράσιτα του οργανισμού, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται αυτά. Την ίδια ώρα το σώμα καθαρίζει από τοξίνες και αυγά, ενώ τα συμπτώματα των παθήσεων και ασθενειών που οφείλονται στη δράση παρασίτων εξαφανίζονται. Η εταιρία που παρασκευάζει το Detoxic εγγυάται πλήρη αποτοξίνωση από τις επικίνδυνες ουσίες που συσσωρεύονται στον οργανισμό και τις οποίες παράγουν σκώληκες των εντέρων,  γιαρδιάσεις κλπ.

Τα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα του Detoxic 548785930

Το προϊόν δεν περιέχει επιβλαβή χημικά συστατικά, Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς ή άλλες ουσίες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία. Δεν έχουν παρατηρηθεί επίσης παρενέργειες, ούτε απαιτείται ιατρική συνταγή.

Το Detoxic είναι απόλυτα ασφαλές και πιστοποιημένο και παρέχει 100% αποτελέσματα στην αντιμετώπιση παρασιτικών μολύνσεων.

Χορήγηση

Για την εξάλειψη των εντερικών σκωλήκων και των παρασίτων, προτείνεται η χρήση του προϊόντος σε παιδιά και σε ανήλικες 2 φορές την ημέρα. Εάν το χρησιμοποιείτε προληπτικά, θα πρέπει να το λαμβάνετε μία φορά την ημέρα.

Διαθέτει ωραία γεύση που αρέσει στα παιδιά. Θα το αποδεχτούν με χαρά και θα τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τις ασθένειες που τα ταλαιπωρούν, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά την ανάπτυξή του οργανισμού τους.

gr

Το Detoxic έχει λάβει τα καλύτερα σχόλια από ασθενείς που το χρησιμοποίησαν και από παρασιτολόγους που το συστήνουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + seven =