Denta Seal ελλαδα, συστατικα, προιοντα, οδοντοκρεμα: οδοντόκρεμα με σφραγιστική δράση

  • Εξαλείφει τις αρχικές ζημιές που προκαλούνται από την τερηδόνα
  • Σφραγίζει μικρά ραγίσματα και μικροσκοπικούς πόρους στα δόντια
  • Επαναφέρει τη λευκότητα, μειώνει την ευαισθησία του σμάλτου

Επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι σασ Denta Seal: παραγγελια, συστατικα

Ενίσχυση του σμάλτου

Ο υδροξυαπατίτης σφραγίζει τα ανοικτά οδοντινικά σωληνάρια και προστατεύει τον οδοντικό πολφό από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων.

Αυτό αποτρέπει τον πόνο και ενισχύει το σμάλτο.

Εξάλειψη των βακτηρίων

Ραγίσματα και αύλακες (σχισμές) των δοντιών δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για την εγκατάσταση των βακτηρίων και τη μετέπειτα καταστροφή των δοντιών.

Κατά τον καθαρισμό των δοντιών η οδοντόκρεμα DENTA SEAL δεσμεύει τα βακτήρια και τα σωματίδια της οδοντικής πλάκας διευκολύνοντας την αφαίρεσή τους από τη στοματική κοιλότητα.

Επανόρθωση

Το σμάλτο που έχει ζημιές και μικρά ραγίσματα σκουραίνει, διότι αντανακλά χειρότερα το φως.

Ο υδροξυαπατίτης γεμίζει τα ραγίσματα και λειαίνει την επιφάνεια του δοντιού. Το σμάλτο γίνεται λείο και γυαλιστερό, επανέρχεται το αρχικό του χρώμα.

Βελτιωμένη φόρμουλα για την πρόληψη τησ τερηδόνασ

Βάση της επανορθωτικής φόρμουλας της DENTA SEAL αποτελεί ο υδροξυαπατίτης. Τα σωματίδιά του σφραγίζουν τους πόρους και τις σχισμές που δημιουργούνται στην επιφάνεια του σμάλτου.

Ως αποτέλεσμα, το σμάλτο γίνεται πολύ λευκό και πιο ανθεκτικό στην επίδραση των βακτηρίων της οδοντικής πλάκας.

Το 1993 το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας επίσημα αναγνώρισε τον υδροξυαπατίτη ως το αποτελεσματικότερο προϊόν κατά της τερηδόνας

Τι λενε για τη denta seal οι ειδικοι;

Πολλές οδοντόκρεμες δεν μπορούν να παράσχουν την προστασία από την τερηδόνα, παρά μόνο βοηθούν στο να καθαριστούν τα υπολείμματα των τροφών από τα δόντια δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Για την ολοκληρωμένη προστασία όμως αυτό δεν επαρκεί.

Η Denta Seal είναι επαναστατικό προϊόν στον τομέα της οικιακής φροντίδας της στοματικής κοιλότητας. Χάρη στον υδροξυαπατίτη, η οδοντόκρεμα διεισδύει στο σμάλτο ήδη στο στάδιο του καθαρισμού και γεμίζει όλα τα ραγίσματα, επανορθώνοντας τα δόντια και αναπληρώνοντας την έλλειψη του ασβεστίου και φωσφορικού άλατος.

ιατρός στοματολογικού κέντρου Ειρήνη Μελέτη

Σχολια των πελατων μασ:

Είμαι 44 ετών, και τη μισή μου ζωή κόμπλαρα εξαιτίας των δοντιών μου. Είναι θέμα των γονιδίων. Τα δόντια ήταν κίτρινα, και ένιωθα μόνιμη ενόχληση στα ούλα. Είχα υπερευαισθησία. Άφησα ένα σωρό χρήματα στους οδοντιάτρους, αλλά τίποτα δεν απέφερε τέτοιο αποτέλεσμα όπως η DENTA SEAL. Ευχαριστώ τους παραγωγούς. Τώρα συνιστώ σε όλους να προτιμήσουν αυτή την οδοντόκρεμα.

Όλγα

Την οδοντόκρεμα αυτή μου τη σύστησε ο στοματολόγος μου. Προσέχω τα δόντια μου από μικρή, κάθε 3 μήνες οπωσδήποτε επισκέπτομαι ιατρό. Να περάσω αγωγή κατά της τερηδόνας, να αφαιρέσω την πλάκα, να βάλω σφράγισμα. Τώρα ούτε καν αυτό μου χρειάζεται. Ο οδοντίατρος είναι πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση των δοντιών μου, όπως και εγώ. Οι φίλες μου νομίζουν ότι έκανα τη φωτολεύκανση.

Μαρία

Με την ηλικία τα δόντια άρχισαν να σπάνε σε κομματάκια. Η μισή γνάθος είναι γεμάτη σφραγίσματα, ενώ μερικά δόντια χρειάστηκε να εξαχθούν. Έκανα πλύσεις με τον φλοιό βελανιδιάς για να σώσω έστω και κάτι και να μπορώ να μασάω κουτσά στραβά, αλλά το σμάλτο γινόταν καθημερινά όλο και πιο αδύναμο. Την οδοντόκρεμα αυτή την έφερε για δοκιμή η κόρη μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα δόντια έπαψαν να πονάνε, η φλεγμονή των ούλων πέρασε. Εδώ και ένα εξάμηνο δεν έχω πάει σε ιατρό.

Μιχάλης

Πώσ να παραγγείλετε τη Denta Seal

  1. Υποβάλετε το αίτημα στον ιστότοπο
  2. Ο υπεύθυνος της εταιρείας μας σας καλεί πίσω και καταχωρεί την παραγγελία
  3. Παραλαμβάνετε το προϊόν ταχυδρομικώς
  4. Πληρώνετε με αντικαταβολή

Οι επίσημοι διανομείσ τησ Denta Seal υπάρχουν σε όλο τον κόσμο

Έχουμε γραφεία και χώρους αποθήκευσης σε 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδα, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε πολύ την παραγγελία σας και να έχετε υπερβολικά έξοδα αποστολής.

Σήμερα έχουμε προσφορά:

78 €

39 €

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 7 =