Φροντίδα του Δέρματος στην Εφηβική Ηλικία

Η ομορφιά είναι υποκειμενική και είναι αποτέλεσμα ενός ολιστικού μείγματος συναισθηματικών, ψυχολογικών και σωματικών παραγόντων. Αν όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι ισορροπημένοι, τότε νιώθουμε αυτοπεποίθηση να πάμε μπροστά στη ζωή μας και να καταφέρουμε οτιδήποτε επιθυμήσουμε. Ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση έχει ένα ζεστό, εγκάρδιο χαμόγελο, ευγενικές χειρονομίες και λάμψη στο βλέμμα, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω της κατάστασης κυρίως του μυαλού.

Η υγιεινή διατροφή, ο επαρκής ύπνος, η άσκηση, η καλή υγιεινή και η κατάλληλη φροντίδα του δέρματος είναι όλα σημαντικοί παράγοντες, για την επίτευξη της αυτοπεποίθησης, που μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και όμορφοι από μέσα προς τα έξω. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποκτήσουμε αυτή τη ρουτίνα από τη νεανική ηλικία.

Η Oxygen Skincare μπορεί να βοηθήσει σε αυτό μια εξαιρετική γκάμα φυσικών προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα της εφηβικής επιδερμίδας. Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα εκεί έξω, που περιέχουν πολλά και διαφορετικά χημικά, τα οποία μπορούν να βλάψουν το σώμα και να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ακμή, δερματικός ερεθισμός, βλάβη της κυτταρικής δομής, καθώς επίσης απορροφώνται στα όργανα του σώματός μας. Η Oxygen Skincare χρησιμοποιεί συστατικά, τα οποία είναι ευεργετικά για τη διατήρηση ενός καθαρού και όμορφου δέρματος, που είναι απαραίτητο για την αυτοπεποίθηση των εφήβων, ενώ παράλληλα βοηθούν στη γενικότερη ευεξία των ατόμων.

565205555555555

Το Oxygen’s Blemish & Acne Gel περιέχει ένα μοναδικό μείγμα συστατικών, απαλλαγμένων από χημικές ουσίες. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μάχη κατά των προβλημάτων ακμής, καθώς έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές, αντιβιοτικές και επουλωτικές ιδιότητες, γι’ αυτό αποτελεί και ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μας! Για όσους από εσάς υποφέρουν από ξεσπάσματα ακμής, είναι σημαντικό να καθαρίζετε το πρόσωπό σας το βράδυ, και φυσικά το πρωί, ώστε να απομακρύνονται οι τοξίνες που απελευθερώνονται από το σώμα μας, μέσω του δέρματος, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συνεπώς, είναι σημαντικό να κοιμόμαστε επαρκώς, ώστε να επιτρέπουμε στον οργανισμό να ξεκουράζεται, να αναζωογονείται και να απομακρύνει τις τοξίνες, που έχουμε εισάγε στο σώμα μέσω της τροφής και του περιβάλλοντος.  

Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την πλήρη λειτουργία του σώματός μας, καθώς χρειαζόμαστε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες και ένα καλό μείγμα υδατανθράκων, ώστε να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα την ενέργεια και τη ζωτικότητά μας, που μας βοηθούν να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και χαρά. Φανταστείτε, ότι βάζουμε ακατάλληλο καύσιμο στο αυτοκίνητό μας, τι θα γινόταν; Δεν θα λειτουργούσε, σωστά; Το ίδιο συμβαίνει και με το σώμα μας. Αν συνεχίσουμε να το φορτώνουμε με κακό φαγητό, τότε δεν θα λειτουργούμε σωστά και θα νιώθουμε κουρασμένοι και νωθροί, κάτι που σωματικά μεταφράζεται στην εμφάνιση ακμής και πρόσληψης βάρους. Τότε χάνουμε τη λάμψη μας, καθώς μειώνεται και η αυτοπεποίθησή μας.

6456588

Άρα το κλειδί για να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι και με αυτοπεποίθηση είναι να κοιμόμαστε επαρκώς, να τρεφόμαστε σωστά, να ασκούμαστε και να έχουμε μια φυσική φροντίδα για το δέρμα μας, για να έχουμε το σώμα μας στη βέλτιστη κατάσταση. Η ομορφιά πραγματικά πηγάζει από μέσα, γι’ αυτό κυνηγήστε το και γίνετε όμορφοι – κάθε μία και ένας από εσάς έχει τη δυναμική, αν ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + five =