Οι κίνδυνοι της λιποαναρρόφησης

  • Δερματικές ανωμαλίες – Όταν κάνετε λιποαναρρόφηση αφαιρείται ένα μεγάλο μέρος του λίπους που κρυβόταν κάτω από το δέρμα. Γι’αυτό και στην περίπτωση της λιποαναρρόφησης εγκυμονεί ο κίνδυνος το σώμα να γίνει ανομοιόμορφο.
  • Εσωτερικές μολύνσεις – Συχνά τα υγρά που παρουσιάζονται στην περιοχή που γίνεται η λιποαναρρόφηση προκαλούν εσωτερικές μολύνσεις. Τα υγρά αυτά τείνουν να χαλαρώνουν τα κύτταρα λίπους προκειμένου να γίνει εύκολα η αφαίρεση. Επίσης, βοηθούν να μουδιάσει η περιοχή που πρόκειται να αναρροφηθεί.
  • Αιμορραγία – Για να κάνετε λιποαναρρόφηση είναι αναγκαίο να προχωρήσετε σε μια μικρή τομή στην περιοχή, όπου θα εισάγετε το σωληνάκι (καθετήρα). Εάν το άτομο που κάνει την τομή δεν μπορέσει να σταματήσει τη ροή του αίματος, τότε μπορεί να προκύψει αιμορραγία.
  • Ουλές στο δέρμα – Επίσης, λόγω της τομής που γίνεται στο σημείο απ’ όπου θα αφαιρεθεί το περιττό λίπος το δέρμα μπορεί να αποκτήσει ουλές.

8905532

  • Προδιάθεση να ξαναγίνετε παχύσαρκοι. Το άτομο που κάνει λιποαναρρόφηση συνεχίζει με μια προδιάθεση να γίνει παχύσαρκος, εάν δεν αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες και τις δραστηριότητες άσκησής του. Μπορεί να σταματήσετε να ενδιαφέρεστε για την εικόνα σας, ίσως γιατί θεωρείτε ότι είναι εύκολο να διορθώσετε τις ατέλειές σας με μια απλή λιποαναρρόφηση. Με απλά λόγια, όταν προχωράτε σε λιποαναρρόφηση, κινδυνεύετε να γίνετε υπέρβαροι.
  • Κίνδυνος για τα εσωτερικά όργανα –Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ένας σωλήνας (καθετήρας) εισέρχεται στη περιοχή που αφαιρείται το λίπος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + five =